Den nye single “Carolina, geboren für das Glück” fra Sebastian Charelle

En sang kan give håb, en lyd kan fordele sorg – hvem har ikke allerede oplevet det selv? Hvem har ikke oplevet, at en melodi kan være en trøst, at den kan give dig kraft i en svær tid? Især i øjeblikke af ensomhed, manglende selvtillid, den ene truer med at knuse den anden efter man er gået fra hinanden. “Carline, geboren für das glück”

Det er hans trejde single fra hans meget succesfulde album “Verrückt nach meer” (TELEMO/Sonymusic) som man kan se en reklamevideo her over. Igen spiller den sympatiske sanger alle kortene, han har for længst erobret den store scene og hjerterne på mange fans: Det er hans stemme og unikke optræden, der når selv den bagerste del af salen. En blanding af fremragende vokal som kritikerne kalder det, “Den bemærkelsesværdige evne, bringer trådene i sjælen til at blive hørt”.

Dette er lykkes igen for Sebastian Charelle med sangen “Caroline, geboren für das glück”. Hans stærke stemme er en stærk trøst for et knust hjerte, linerne er opmuntrende på en svær rejse, melodien som en usynlig, stadig stop giver kraft. “Det var  vigtigt, i den rolle som sanger, at fremhæve den stærke og trøstende karakter” siger Sebastian Charelle “Jeg ønskede især at indfange stemningen og give min sang et specielt udtryk”. Ingen tvivl, at det (igen) er lykkes ham – “Caroline, geboren für das glück” Er en absolut en radio tip – ikke kun for knuste hjerter.

Man kan høre den nye single her: Sebastian Charelle – Carolina

Sebastian-Charelle

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse