Den længste Roland Kaiser-Single hans karriere: “Hitmix 66” – 66 Minutter Hits til 66. fødselsdag!

Kilde: roland-kaiser.de

En helt special gave til schlager sangeren

Den 10 maj blev Roland Kaiser 66 år. Foruden talrige lykkeønskninger blev han præsenteret for en speciel gave: Den længste Roland Kaiser single i hans karriere. Den unge producent DJ “VitaliZe” har samlet 33 hits til et 66 minutters Hitmix.

Roland Kaiser: Kære venner, mange tak for alle jeres lykønskninger til min fødselsdag. Jeg har endda fået en speciel gave. Et 66 minutter langt hitmix med mange af mine sange gennem 44 år. Jeg håber I kan lide det lige så meget som jeg selv”.

År 2018 har andre højdepunkter for Roland Kaiser: Et højdepunkt i denne unikke karriere er den allerede udsolgte koncert på Berliner Waldbühner den 15 september.

Før det spiller han ved 4 udsolgte KAISERMANIA koncerter i Dresden samt andre Open Airs (Datoerne kan ses på www.roland-kaiser.de). Til efteråret indtil marts 2019 starter hans Arena Tour som går gennem 24 af de største haller i Tyskland, Østrig og Schweiz. Mere end 200.000 ventes at besøge koncerterne, det gør Roland Kaiser til den mest succesfulde, mandlige tyske live kunstnere. For 2019 er der planlagt et nyt studioalbum, hvilket sangeren allerede arbejder på.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse