Den hemmelige tilståelse af kærlighed

Nogle gange er det de øjeblikke, hvor man ikke forventer det. Nogle gange finder man tilfredsstillelse i en lille ting. Et par venlige ord, der går så tæt på hjertet. Ved Helene Fischers store koncert i München var der en stor overraskelse. Helene gav en hemmelig kærlighedstilståelse foran hele publikum – men hvem var den beregnet til?

“Jeg har fundet min soulmate”

“Den næste sang hedder ‘Hand in Hand’ – og ja, jeg har fundet min soulmate,” sagde hun –  Så hviskede hun “Jeg elsker dig” og kastede et kys ud i publikum med sin hånd. Forvirrede forsøgte alle at spotte, hvem kysset kunne være ment til. Måske for Florian Silbereisen? Han var der helt sikkert og havde samme aften annonceret Helene Fischer, som bekræftede, at hun var blevet mor. Men nej, for der i publikum var hendes Thomas, som en af mange. Og alligevel så speciel.

De følgende linjer i sangen er dedikeret til faderen til hendes datter Nala (9 måneder): “Hånd i hånd vil vi ledsage hinanden, med hver eneste sten, der ligger foran os, gennem dig tror jeg på mirakler og tegn, du giver så meget af dig selv, du fortjener kun kærlighed fra mig,” synger hun fra bunden af sit hjerte i mikrofonen. “Så vi står her, hånd i hånd, dybt forbundne, et helt liv, vi kan mærke hinanden, udholde alt, vi bliver stærkere hver dag, hånd i hånd.”

Hun har delt sit liv med ham i fire år

Ingen tvivl: Denne romantiske kærlighedserklæring kan kun være dedikeret til Thomas. Den specielle mand, der har taget Helenes hjerte med storm. Først var han bare en danser i hendes show, men i fire år har han nu været den mand, som hendes hjerte tilhører.

I offentligheden taler Helene Fischer sjældent om Thomas Seitel – men nogle gange er selv de små, hemmelige kærlighedstilkendegivelser nok, når man ikke forventer dem.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER