Dem holder han jul sammen med

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Julen er lige om hjørnet. Florian Silbereisen ser også frem til julen, som han nyder sammen med sine kære. Han tilbringer traditionelt juleaften med sin meget store familie, hvoraf mange han ikke engang kender …

Den mest kontemplative og for mange også den mest følelsesladede tid på året er begyndt. Hjemmet er festligt pyntet, duften af ​​mad og gløgg er i luften og snart bliver dagene mere stille. Julen har også en helt særlig betydning for Florian Silbereisen, som han afslører til SuperIllu: ”For mig er julen altid det tidspunkt, hvor jeg sætter farten lidt ned. Stopper et øjeblik, læser en god bog og lytter til julesange.”

Men hvordan holder Florian Silbereisen jul og frem for alt sammen med hvem. Klart ​​med sin familie, som er større end mange tror. Juleaften mødes alle familiemedlemmer om eftermiddagen til traditionel punch, og nogle personer udefra kommer også. Florian har selv fire søskende plus mange niecer og nevøer. Så hans forældre har hænderne fulde, når hele familien samles til jul. Selvfølgelig er der støtte fra deres børn.

Florian Silbereisen er også stor fan af traditioner. Overfor Das Neue Blatt fortalte Florian Silbereisen: “Min mor og søster laver altid pølser med surkål den 24. december. Det smager bedst når mor har lavet dem. På et tidspunkt kalder Kristusbarnet, og vi kan se træet, hvorefter ‘Stille Nacht’ synges.” Bagefter gives gaverne, især til de mindste. Om aftenen går mange familiemedlemmer til den traditionelle gudstjeneste. For Florian bliver julen 2021 en meget speciel en igen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse