De “Wildeste” sange

Laura Milde, kendt som sangerinden Laure Wilde og senere bare som Milde, kom til verden i 1989. De musikalske gener har den 25-årige sangerinde fra sin bedstemor, som tog sit barnebarn med til sang. Som 11-årig besøgte hun konservatoriet og begyndte at modtage klaverundervisning. Endelig opsøgte hun Uwe Busse, sang coversange af Andrea Berg og Céline Dion, også begyndte sangene at strømme fra Laura Wilde selv.

En leg fra barndommen

Komponisten Uwe Busse lavede Lauras første hit “Ich sehe was, was Du nicht siehst”. Med disse disko lyde havde han lavet en sang til Wilde, der fik hende tilbage til barndommen. På lange og ofte øde bilture brugte hun mange timer på spillet “Ich sehe was, was Du nicht siehst”. Nu, nogle år ældre og meget mere moden, leger Laura Wilde bestemt ikke mere, når hun sidder bag rettet, men tit sidder hun og tænker på sin kærestes blå øjne.

Kilde: Laura Wilde
Kilde: Laura Wilde

En sang fra hjertet

“Ungarisches Blut” er måske den personligste sang fra Laura Wilde. Det er en hymne til hendes Ungarske bedstemor, Evi, der altid fortalte hende om Balaton som barn. Faktisk havde de to planlagt sammen at rejse en tur tilbage til rødderne, men kort før turen døede hendes elskede bedstemor som 78-årige. “Jeg har arvet hendes ildsjæl. Også selv om hendes død var et chok for mig, går jeg mine egne veje. Jeg ved, det er det hun ønsker”, fortæller Laura til Wunderweib. Også i sin sang fortæller Laura, at der er ligheder mellem hende og hendes bedstemor. Laura Wilde ligner tilsyneladende ikke kun sin bedstemoder i sind men også i udseende.

Wilde frisk

Laura Wilde startede det nye år ganske romantisk. “Das ist Sehnsucht” er en af de friske sange fra Laura Wilde. Her synger den indfødte Heppenheimer i duet med den belgiske sanger, Christoff, og i denne stille ballade beskriver de to, hvad længsel er for dem. Deres stemmer lyder perfekte og klare sammen, og, som i mange af Laura Wildes sange, er der ganske intensive men også flygtige øjeblikke.

Det var kun et lille udvalg af Laura Wildes sange. Har du en ynglingssang fra Laura Wilde?

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse