De skønneste schlagere til morsdag

Hvert år i maj måned er det den anden søndag, som er dedikeret til de vigtigste personer i verden: Mødrene! På mors dag siger børnene tak for den støtte og kærlighed, de modtager fra deres mødre dagligt. Faktisk bør man vise taknemmelighed hver dag, og hvordan ville det være bedre end med musik?

En klassiker: Heintje synger “Mama”

Hvordan kunne du bedre sige tak end med en sang? Schlager har røret folk i årtier og er derfor særligt egnet til at sende en besked til ens mor. Sandsynligvis den mest passende sang til dagens begivenhed, blev skrevet i 1967, da den unge Heintje sang “Dann denk ich nur an Dich”. Denne sang var gennembruddet for barnestjernen fra Holland. Senere blev barnestjernen Heintje schlagersanger Hein Simons, som stadig har en stor fanebase og er en af de mest kendte Schlager-eksporter i Holland.

Jan Smit synger “Und diese Rosen sind für Dich”

Nederlandene er et godt søgeord. Den næste sang kommer igen fra en barnestjerne derfra. Jantje Smit præsenterede sangen tidligt “Und diese Rosen sind für Dich”. I denne sang synger han om kærlig til sin mor “Mamachi” og er absolut et must på denne dag. I dag er lille Jantje over 30 år og endda far. I øjeblikket glæder han sine fans som medlem af Schlager trioen KLUBBB3.

Helene Fischer takker forældrene på en meget speciel måde

Megastjernen dedikerer titlen “Du hast mich stark gemacht” fra albummet “Helene Fischer” til sine forældre. Dette viser hendes følelsesmæssige side, og selv disse linjer får hver mors hjerte til at smelte: “Du gjorde mig stærk! Har givet mig styrke til livet. Og når jeg var svag, gav du mine vinger en vind. Jeg har udført mine første sange foran dig. Hvis mit hjerte blev brudt, reparerede du det. For dig vil jeg altid være din datter “. Simpelthen smuk.

Andrea Berg blev endda overrasket direkte på tv af hendes datter Andrea og hendes datter Lena har et meget tæt forhold. Så Andrea havde fik en sød overraskelse fra Lena i det sidste “Willkommen bei Carmen Nebel” show i Berlin: Andrea Berg modtager guld for sit nye album “Mosaik” og er overrasket over en følelsesmæssig video besked fra Lena live på scenen. Selv schlagerstjerner græder med følelser. Hver mor kunne sympatisere med det.

“Ti Amo” af Howard Carpendale passer til mors dag!

En sang må ikke mangle her: “Ti Amo” af Howard Carpendale. Den multi-prisvindende schlagerstjerne fra Sydafrika, har lavet en hymne til alle mennesker, der er tæt på hinanden, med hans 1977 hit.

Hvad ville den dag være uden en sand kærlighedserklæring af den hyggelige sanger Semino Rossi! Selvfølgelig er hans sange (som “Alle Rosen dieser Welt”) og mange flere en del af det rigtige musikvalg på mors dag.

Hvis du også tror at disse sange gør din mor glad, så gjorde vi det rigtigt. Så brug denne dag og fortæl dine mor endnu gang: Tak, mor! Og det fungerer bedst med en buket blomster!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse