De bedste Schlager sange i 2013

Nedtællingen er begyndt til det nye år, og det er tid til at se tilbage på det gamle. Der kom rigtig mange god sange fra Schlager stjernerne i 2013, Schlagerplanet har kigget på dem og er kommet med deres oplæg til de bedste 10. Vi her på Tyskschlager.dk kan kun være enige med Schlagerplanet, listen er perfekt. Der lægges ud med bundplaceringen.

Plads 10: Michael Wendler feat. Anika – “She loves the DJ”

I Tyskland er han ganske stor, men han ønsker at starte en internationale karriere – Michael Wendler! Her i år 2013 han har oversat hans hittet “Sie liebt den DJ” til engelsk “She loves the DJ” og har dermed fulgt med tiden. Michael Wendler har sammen med hans Anika, lavet et nummer med et godt beat og engelsk vokal. Michael venter stadig på det store internationale gennembrud, men det er da en god begyndelse

[box_download]Nummeret kan købes som download: Klik her[/box_download]

[box_tip]Hans engelske album “Comeback” kan købes her Klik her (“She loves the DJ” er ikke med på albummet)[/box_tip]

Plads 9: Jürgen Drews – “Kornblumen”

Den første single fra det seneste album af Jürgen Drews var “Kornblumen” som blev udgivet den 16 August 2013 og ramte umiddelbart som en bombe. Med hensyn til indhold og titlen, så minder den meget om hittet “„Ein Bett im Kornfeld“”. Også sangen “Kornblumen” har en rytmisk og iørefaldende melodi der handler om en pige som elsker naturen og der er forført. Sammen tilbringer to kærlige mennesker en smuk tid i marken.

[box_tip]Albummet Kornblumen (inkl. nummeret “Kornblumen”) kan købes her: Klik her[/box_tip]

Plads 8: Matthias REIM – “Einsamer Stern”

Matthias Reim er selvfølgelig også med på listen, og kommer her ind på plads nr. 8 med hans “Einsamer Stern” som har været et stort hit her i 2013. Nummeret har et hurtig beat, men alligevel er det en temmelig trist historie – sangen handler nemlig om adskillelse og hjertesorg.

[box_tip]Albummet Unendlich (inkl. nummeret “Einsamer Stern”) kan købes her: Klik her[/box_tip]

Plads 7: Hansi Hinterseer – “Heut ist dein Tag”

Hansi er også med på listen og er landet på en 7 plads. Singlen “Heut ist dein Tag” fra det seneste album giver ikke kun håb, men også et udbredt godt humør. For Hansi Hinterseer lykkedes det med albummet at komme på plads 1 på hitlisten i Østrig, Tyskland og her i Danmark.

[box_tip]Albummet Heut ist dein Tag (inkl. nummeret “Heut ist dein Tag”) kan købes her: Klik her[/box_tip]

Plads 6: Andreas Gabalier – “Zuckerpuppen”

På 6 plads ender Andreas Gabalier, med nummeret “Zuckerpuppen”. Det er endelig lykkedes for “folk rock ‘n’ roller’en” Andreas Gabalier at slå igennem. En super blanding af Steiermarks accenten af Andreas og også et par engelsktalende linjer gør denne sang til et sandt hit. 

[box_tip]Albummet Home Sweet Home (inkl. nummeret “Zuckerpuppen”) kan købes her: Klik her[/box_tip]

Plads 5: Heino – “Junge”

Heino er jo en gammel kending i schlagerverden, og han kom med nummeret “Junge” som er en iørefaldende melodi uden sammenligning, og er det er her endt med en plads nr 5. Titlen på “Junge” var faktisk sunget af gruppen “Ärzten”, men den nye rocker Heino har lavet nummeret i sin egen stil.

[box_tip]Albummet Mit Freundlichen Gruessen (inkl. nummeret “Junge”) kan købes her: Klik her[/box_tip]

Plads 4: voXXclub – “Rock mi”

Det var ikke kun til Oktoberfest at man her i 2013 kunne høre “Rock mi”. Denne sang er et lykketræf fra de 6 drengene som udgør gruppem voXXclub . Ikke kun melodien suser direkte ind på trommehinden, også den tilsvarende dans forbliver i hovedet og er bare sjov.

Hvis man gerne vil lære dansetrinene, så kan man se og læse mere her på Schlagerplanets artikel om netop denne dans. “Rock mi – dansen”

[box_tip]Albummet Aplin (inkl. nummeret “Rock mi”) kan købes her: Klik her[/box_tip]

Plads 3: Beatrice Egli – “Mein Herz”

Og så er der stjernen fra DSDS som vandt alles hjerter. Beatrice Egli er landet på plads 3 med hendes nummer “Mein Herz”. Beatrice har sunget sig ind i manges hjerter og hendes positive aura og glade humør smitter af på mange.

[box_tip]Albummet Glucksgefuhle (inkl. nummeret “Mein Herz”) kan købes her: Klik her[/box_tip]

Plads 2: Andrea Berg – “Das Gefühl”

2. Plads går til intet mindre end Andrea Berg for hendes “Das Gefühl”. Andrea fortryller sit publikum med hendes unikke stemme og hendes scene shows. “Das Gefühle” går lige i hjertet, og enhver der har følt hvordan det er at skilles fra sin partner ved, hvor “Gefühlen” det kan være. Det er meget svært at komme over en brudt kærlighed og håbet om at partneren vil vende tilbage.

[box_tip]Albummet Atlantis (inkl. nummeret “Das Gefühl”) kan købes her: Klik her[/box_tip]

Plads 1: Helene Fischer – “Atemlos Durch Die Nacht “

Helene Fischer er landet på deres 1. plads med nummeret “Atemlos Durch Die Nacht” fra albummet “Farbenspiel” og hun har lavet en rekord, da der i dette årtusinde i Tyskland, ikke har været nogen anden sanger, der har solgt flere optagelser i den første uge, end Helene.

Det er også et super godt nummer, som gør at det er svært at sidde stille, og Helene Fischer var år 2013 den exceptionelle kunstner!

[box_tip]Albummet Farbenspiel (inkl. nummeret “Atemlos Durch Die Nacht”) kan købes her: Klik her[/box_tip]

Hvad var dit hit her i år 2013? Fortæl os her!

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse