David Hasselhoff: „Jeg forstår ikke min kone!“

Foto: ZDF-Sascha Baumann.

“Jeg er ked af, at jeg kommer. Men jeg er nødt til at gå på toilettet …! ” Næppe er David Hasselhoff (66) allerede væk igen. Der er stilhed i et par minutter i det lille hotelværelse i Hamborg, hvor vi har en aftale til et interview den dag. Der ventes – Så: Grinende i gangen kommer han tilbage og synger – og til sidst begynder samtalen …

I efteråret begynder din store tur i Tyskland …

Dette bliver sjovt. Det bliver fantastisk. Jeg kan ikke vente. Og Hayley heller ikke …

Hayley, din kone. Vil hun være der?

Selvfølgelig. Hun er altid der. Uanset hvor jeg er. Vi er uadskillelige. Jeg ved, at hun er 27 år yngre end mig, og det har vi ofte grint af. Men jeg elsker hende. Mere end nogen anden kvinde.

Find du emnerne med din kone, der ikke engang er halvt så gammel som dig?

Hayley er ikke kun smuk, men også smart, interesseret. Men selvfølgelig er der øjeblikke, når jeg bare ikke forstår hende.

Hvor kommer dette fra?

Det er nemt: Hun er fra Wales, hun taler dette meget specielle engelsk, jeg forstår næsten ikke et ord. Især ikke hvis hun er sur på mig. Ordene ryger på mig – men nogle gange ved jeg ikke, hvad hun siger. Det er meget praktisk.

Og så flygter du?

Det gjorde jeg med mine tidligere hustruer. Jeg har ikke lyst til at diskutere. Men med Hayley sidder jeg der og lytter til hende og tænker: Gud, jeg elsker denne kvinde! Især når hun siger det tyske ord “Süßstoff”. Med denne rullende accent. Super sød!

Du var gift for otte år siden – hvad sagde Hayleys forældre til dig?

Jeg tror, at slægtninge er ligesom mig. Men det er ok. De taler også walisisk. Når vi besøger dem, bliver alle forvirret og så hurtigt, at jeg bliver vant til bare at stå der, smile og nikker.

Hvad gør dig glad?

Det er nemt: min kone og mine døtre. Og det at jeg stadig kan lave musik. Selvom jeg virkelig er bange for dette til tider. Alle de skriger, når jeg kommer et sted … Men det er på et meget højt niveau. Jeg har et godt liv, og jeg sætter pris på det hver dag.

Kilde: Schlager.de

Tour-Tip!

David Hasselhoff på scenen: I taknemmelighed til hans loyale tyske fans har David Hasselhoff annonceret 13 nye shows til efteråret 2019!

Find billetter her: Eventim.de

Det skal du læse