„Das Sommerfest am See“ forsøder din lørdag aften

Så er det ved at være tid igen, til et af de helt store show fra Tyskland. Schalgerfans kan glæde sig til i morgen, for der toner Florian Silbereinsen frem på skærmen igen. Denne gang er det med “Das Sommerfest am See” – men hvad kan vi forvente os i morgen aften?

Mn har allerede fået fortalt at Florian Silberiesen og hans gæster igen vil underholde på en spektakulær flydende scene. Så meget vand har der aldrig været til et show før. Hele 100.000 liter er der blevet leveret til showet, hvilket absolut er en rekord for det tyske tv. Så kan vi kun håbe, at vores schlagersangere ikke drukner.

Kilde: ARD Foto
Kilde: ARD Foto

Hvem kommer med i showet

Hvad ville et supershow være, hvis ikke Heino var der. Denne mand har vist med sine seneste albums, at selv en på 75 stadig kan få succes i en karriere i musikindustrien, og ikke er underlagt alle regler. Heino er blevet en rocker, og laver derfor ikke musik for de ældre mere, men for de unge og barnlige sjæle. Larissa Marolt er også inviteret til showet, og hun har senest danset på scenen ved “Let’s Dance” på RTL og har lavet et hit nummer. 

Roland Kaiser holder også mikrofonen ved sommerfesten, hvilket Matthias Reim også vil. Derudover, kommer der også Nana Mouskouri, resten af listen er ikke offentliggjort, hvilket vi kender fra de forgående shows. Der er altid lidt hemmelighedskræmmeri, som sjældent har været andet end kun positivt.

Så se med i morgen aften kl 20.15 på ARD.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse