Das grosse Schlagerfest – Kiel – 2018

En ganske almindelig tirsdag aften blev der afholdt et 3 timer langt show i Sparekassen Arena i Kiel. Det var med showet ”Das grosse Schlagerfest” med Florian Silbereisen og Co., der i øjeblikket er på tour rundt i Tyskland.

Showet blev åbnet af DDC Breakdancer, som nyder godt af den store succes de har fået. De er blevet kåret til nogle af verdens bedste i showdans. Efter en flot opvisning med en del halsbrækkende dansetrin, overtog Florian showet, hvor han gav nogle brudstykker fra gode gamle numre. ”Eins kann mir keine”, ”Ich lebe das leben” og ”Live is live”

Ross Antony, Tysklands største spradebasse på schlagerscenen er i stødet denne aften. Han kommer ind på scenen med sit smittende humør, og får salen til at syde, ligeledes med brudstykker af numre som ”Micaela”, ”Früstück”, ”Ein Student aus Uppsala” og ”Eins neues Leben”. Mange kan ikke lide Ross for hans måde at være på, jeg synes dog han er ganske underholdende og har en energi uden lige. Det varede dog ikke så lang tid, før Florian kom ind igen, men det var kun for at synge med Ross med “Sha la la la”.

Helene Nissen, som Florian mødte ved et talentshow, blev promoveret, og det er med rette. Hun synger med en meget kraftig og ren stemme, så det skal helt sikkert nok komme til at gå hende godt, hvis hun bliver ved. Helene gav nummeret ”I Will Survive” på en meget overbevisende måde. Igen kom Florian ind for at synge med, og de sang ”Ich wünsch dir liebe ohne leiden”.

DDC Breakdance kom ind og viste lidt mere show, som fik selv de ældre damer på 60 til at sidde og småskrige. DDC danserne smed skjorterne, og det var vist mere end de kvindelige tilskuere kunne klare.

Så blev det Klubbb3 der blev samlet på scenen. Så kom der ellers gang i arenaen,  publikum rejste sig og dansede med. Tre numre blev det til. ”Das Leben tanzt Sirtaki”, ”Wir sind schlager” og ”Selfie” sangen. Så kommer Ross og Helene ind, og alle synger ”Kisses for me”

DDC Breakdance er igen på scenen med lidt mere showdans, men så tog showet en lidt uventet drejning og blev ganske alvorligt. Florian satte sig på en stol midt på scenen, lyset blev dæmpet, og så sang Florian ”TeddyBear”. Der var helt stille i salen, og man kunne svagt høre nogle sad og snøftede lidt. Florian forlod scenen stille og roligt, imens publikum rejste sig op og gav ham et kæmpe bifald.

En præsentation om hvordan Klubbb3 blev dannet kom frem på bagvæggen af scenen, det var et avisudklip, men man kunne ikke læse hvad der stod. Så var det jo godt, at der blev fortalt om det. Herefter gav Klubbb3 “We like the fire”. Og igen kom Ross og Helene på scenen og sang sammen med Klubbb3 nummeret “Joanna”.

For mange virkede det som om, at endelig kom han, Ben Zucker, for bifaldet var meget stort. I starten var der vist lidt problemer med lyden, den var lidt forvrænget, men det blev ret hurtigt rettet, så man kunne høre den hæse Ben Zucker stemme, i numrene “Na und”, “Über den wolken”. Nummeret “It´s a heartbreak” sang han jo tidligere, sammen med Bonnie Tyler live, i et Florian Silbereisen Show, så en video derfra blev vist, før han til slut gav nummeret “Freiheit”.

Han skulle dog ikke af scenen, for Helene kom igen på, så de to også kunne synge sammen. Det gjorde de med nummeret “I need a hero”.

Klubbb3 hylder Wolfgang Petri med et potpourri, og alle kommer ind på scenen, i Wolfgang “look a likes”. Det var et ganske morsomt indslag. Så var det tid til en pause på næsten 30 min.

Efter pausen åbnede Klubbb3 igen festen med et mix af “Ein tattoo für die ewigkeit”, “Wenn die Sonnenblumen”, “Die besten Wege für Nach hause” og “Du hast es doch schon fast geschafft”.

Efter dem tog festen for alvor fat. Der kom voldsomt gang i den, for “Jürgen Drews”, Mallorcas partykonge, kom på scenen og selvfølgelig sang han “Ich bin der König von Mallorca” samt efterfølgende et potpourri med hans store hits, og publikum sang med af lungernes fulde kraft. Der blev ikke sunget mindre da Ben Zucker, Helene Nissen og Jürgen Drews sang “Ma Ma Ma Lou”.

Jurgen Drews forsætter alene med “Irgendwann Irgendwo Irgendwie” og “Ich bau dir ein schloss”, og salen kogte til sidst. Da Jürgen skulle synge om sit slot, så blev der pustet et slot op omkring scenen, og Klubbb3 og Ross var Byggemand Bob på det projekt.

Ja, er de ikke yndige, de fem herrer i sambadragt? Klubbb3, Ross Antony og Jürgen Drews gav “Tanze Samba mit mir”.

Klubbb3 sluttede aften med “Jetzt erst recht!”, “Es gibt nur eine Mile”, “Paris Paris Paris” og “Du schade das”

Det var 3 gode timer, som bare fløj afsted, lige bortset fra en lidt for lang pause efter vores mening. Det var nu ikke fordi folk skulle ud og hente mere drikke, for det kunne man få inde i salen.

Her er en masse billeder fra de tre timers super underholdning, og billeder siger som bekendt mere end ord. Der er mange billeder (279 stk), så giv lidt tid for at de kan vises.

Det skal du læse