“Das Grosse fest der Besten” – Ross Antony var gæst hos Florian Silbereisen.

Når man kalder et stort show for ” Den store fest med de bedste” (“Das grosse Fest der Besten”) og Florian Silbereisen har lagt op til den helt store schlagerstjerneparade, er der naturligvis en, man ikke kan komme uden om: Ross Antony!

Allerede d. 10 januar havde Florian Silbereisen rullet den røde løber ud for året største stjerner  i Berliner Velodrom. Lørdag d 18 januar blev det store show sendt på ARD/ORF2, hvor millioner af seere kunne opleve, hvordan den populære sanger og entertainer Ross Antony erklærede sin kærlighed til sin nye lidenskab: Den tyske schlagermusik.

Med masser af humor præsenterede TELAMO-kunsteren sit højaktuelle hit: “Eine neue Liebe ist wie ein neues Leben” (“En ny kærlighed er som et helt nyt liv”) og slog dermed fast, at han hører til blandt  “En af de bedste”.

Kilde: MDR.de
Kilde: MDR.de

Før den sympatiske sanger skulle optræde havde Florian Silbereisen en særlig overraskelse i ærmet: Han havde inviteret Ross Antonys forældre til Berlin. Det var første gang de overværede deres søn optræde live og helt spontant kårede denne underholdende charmetrold sin mor til “Den allerbedste”

Til sidst er der kun at slå fast, at Florian Silbereisen i sit show “Das große Fest der Besten” placerer Ross Antony, denne engelske publikumskæledægge, blandt cremen af tyske schlagersangere – og det står ikke til diskussion!

[box_info]Kilde: TELAMO.com[/box_info]

RELATEREDE ARTIKLER