“Das große Wunschkonzert” med mange stjerner

Til alle folkemusik og schlager fans. I aften er der “Das große Wunschkonzert” og det er en spektakulær udsendelse med mange stjerner og musik grupper, som er gravet frem af kisten. Det er på NDR tv at det bliver farverigt. TV-vært Lutz Ackermann præsentere “Das grosse wunschkonzert” i aften den 16-7-2013 kl 20.15. Denne gang omhandler det mange forskellige musikere fra schlager og folkemusik branchen.

Landsby museet Hösseringen ligger mellem Celle og Uelzen, midt i den landlige idyl Lüneburger Heide. Et perfekt sted til denne type begivenhed. Ikke noget under at Andrea Berg og Santiano selv har annonceret denne begivenhed.  Den nord tyske, maritime flair og den landlige idyl er et ideel mix som seerne kan glæde sig til.

NDR annoncere stort: “De største hits af folkemusik. de bedste evergreens” Med dette motto kan Lutz Ackermanns gæster ikke savne noget: Die Kastelruther Spatzen, Olaf Malolepski og Stefanie Hertel er også en del af showet. Der er vil også være musikalsk gensyn med Patrick Lindner og Amigos. Også Semino Rossi vil være at se i udsendelsen.

Hvilke melodier vil der være? I hvertfald vil “Herzilein” fra Wildecker Herzbuben og “Patrona Bavariae fra Original Naabtal duo  være der og skaber en klangfuld tv aften.

Måske får seerne også “I sing a liad für di”- Andreas Gabalier lever Rock´nRoller folkemusik i hvert fald. Med sit karateriske accent har han erobret mange kvinde hjerter, mon ikke også han gør det i aften. Også Hansi Hinterseer vil være ved “Das grosse wunschkonzert”, den passioneret skiløber kender alle folkemusik hits. Om han griber til mikrofonen?

Tænd i aften 16-7-2013 kl 20.15 på NDR.

Den-store-ønskekoncert-16-7-2013-640

Kilde: Schlagerplanet.com

 

Det skal du læse