“Das Beste zum Jubiläum”, Jubilæumsudgave på Dobbelt-CD og DVD fra Hansi Hinterseer, fra 17. Januar tilgængelig overalt

Når man ser ham, er det næsten utænkeligt. Men stadig: Hansi Hinterseer fejrer den 2. februar sin 60 års fødselsdag. Så kan man kun sige: “Tillykke, Hansi”.

Til denne særlige begivenhed har TELAMO sammensat en musikalsk jubilæumspakke og i Tyskland, Østrig og Schweiz udkommer en dobbelt CD og en DVD fra hans smukkeste optrædener og mest kendte hits.

Han er publikums yngling og har for sine fans været et populært folkemusiker-ikon i årtier. Hans image er pletfrit, og hans musikalske kvalitet er ubestridt blandt lyttere og publikum.

“Dort wo die Berge sind” er en af hans skønne sange og hvor bjergene er, er hvor Hansi Hinterseer er hjemme. Allerede som verdensklasse skiløber med mange højt placerede World cup succeser i 1970’erne blev “Kitzbühel” hans tyrolske hjem. Siden 1994 har han været succesfuld både som sanger men også i sin anden karriere, og han har altid haft skønhed og ægthed med sig, hvilket er oprindelsen af alpin.

Andre kunstneriske egenskaber fra sangeren omfatter skuespil og tv-vært, og i disse imager fastholder han de samme værdier som i sin musik;  loyalitet, sammenhold, naturlighed og optimisme, og de er hemmeligheden bag hans popularitet og hans enorme succes.

Siden han begyndte, har sangeren stået for stemningsfulde schlagertitler, og musik som er sjov og gør én i godt humør men samtidig også sjælfuld musik, som går lige til hjertet.

Fra begyndelsen var det for kunstneren en hjertesag, at han var intenst sammen med sit publikum og havde tæt direkte kontakt. I årevis har hans fans fået lov til personligt at vandre med ham i bjergene og ikke kun møde ham til hans mega succesrige turnéer men også have lejlighed til at besøge ham, når han er ‘hjemme’ ved sin store traditionelle ‘open air’ “Kitzbühel”.

Den alsidige kunstner har også vist sig at være en succesfuld vært i sit eget tv-show og som skuespiller i talrige film. Dermed gør Hansi Hinterseer i dag alle sine kunstneriske aktiviteter på sin egen sympatiske og naturlig måde.

Hansi-Hinterseer-12

Den foreliggende jubilæumsudgivelse på CD og DVD tager alle fans og venner med på en musikalsk rejse gennem hans skønne sange  i de 20 år, der er gået. Med på albummet er successange som “Ein schneeweisses Brautkleid,” “Amore Moi,” “Du hast mich heut noch nicht geküsst,” “Die Hände zum Himmel,” “Das Kunfsteiner lied” og mange flere.

Sangen “Was kann ich denn dafür” fortolker Hansi Hinterseer i  duet med Lena Valaitis.

Jubilæumspakken for at fejre fødselsdagen udkommer fra TELAMO den 17. januar 2014.

[box_tip]Køb dvd her: Hansi Hinterseer Das Beste zum Jubiläum[/box_tip]

[box_tip]Køb album her: Hansi Hinterseer DVD[/box_tip]

[box_info]Kilde: Telamo.de[/box_info]

Det skal du læse