“Das Beste” – stjerne magasin

Når man har været til koncert, har man en magisk erindring eller også de hjemmelavede billeder og selfie med venner. Men erindringen falmer og man ønsker at vide mere om stjernerne, hvad har internettet kan byde på og showet kan ses i bidder. Derfor præsentere vi nu det officielle “Das Beste der Feste” stjerne magasin, der eksklusiv indeholder private detaljer om Tour stjernerne.

Kilde: starvando.de
Kilde: starvando.de

Mere om Touren

Mange mennesker finder det at sidde i koncertsalen sammen med andre fans jubler, og i det øjeblik det går løs og stemningen stiger, pragtfuldt. Men det er ikke nok for alle. Mange vil have mere fra deres stjerner: Mere information, flere billeder og især flere ting, som minder dem om en særlig aften. I det officielle Tour magasin finder man talrige fakta om “Das Beste der Feste” Tour og kunstnerne.

En interessant detalje i hæftet er, at der er dækket mere end 12000 km (Med afrejse og ankomst) under touren. Der er også eksklusiv backstage foto og private øjeblikke med Florian Silbereisen, DJ Ötzi, Vanessa Mai, Feuerherz, Michelle og Ross Antony, ligesom DDC danserne “Dancefloor Destruction Crew.

Mere om stjernerne

Det er ikke kun foto og indsigt magasinet kan give dig. Hver Tour stjerne har besvaret et personligt spørgeskema, der kan blive dit personlige poesi album. Endnu engang beviser Florian Silbereisen hans humor, da han besvarede spørgsmålet “Chokket i mit liv som går forbi mig” med svaret ” I morges, mit spejlbillede”. Fra selv tegnede portrætter og hvilket dyr stjernerne har, til at svare på spørgsmål, stjernerne giver mange friske info om dem selv.

Magasinet kan bestilles på: Starvando.de – Magasinet koster 15 euro plus forsendelse.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER