Das Adventsfest der 100.000 Lichter i Suhl – d. 1. december 2018.

Det blev en fantastisk aften i Suhl for syvende gang i træk. Vi manglede sneen for at få den helt rigtige stemning frem, men Julemarkedet var der, så der blev hældt noget Glühwein og Æggepunch ned. I løbet af eftermiddagen ankom stjernerne til hotellet, så vi kunne få en lille snak med dem inden de skulle på om aftenen.

Quoten for dette års Adventsfest var på 5,95 Millioner seer, hvilket udgjorde en markedsandel på 22,1 %. det må sige at være rimelig godt gået. Dette år var følgende kunstnere med: André Rieu, Anna-maria Zimmermann, Ben Zucker, Daniel Caccia, Die Grubentaler, Die kleinen Spatzen, Ehrlich Brothers, Ella Endlich, Eloy de Jong, Ensemblet til Musikallen Mary Poppins, Feuerhrtz, Géraldine Oliver, Kerstin Ott, Linda Fäh, Maite Kelly, Mary Roos,, Michelle Hunziker, Mireille Mathieu, Nürnberger Christkind, Oli.P., Rolando Villazón, Shadowland, Sotiria, The Golden Voices of Gospel & The kelly Family.

Et af de flotteste indslag hernede synes jeg var med Eloy de Jong, der sang “An Deiner Seite”,for hans lille datter, som var kommet herned som en overraskelse. Et andet indslag skabte også vild jubel, Daniel Caccia med sin charmerende Frank Sinatra stemme synge igen om New York. Et sjovt indslag var da Florian og Michelle Hunziker skulle spille med i Andre Rieus orkester. det gjorde de sjovt/godt.

Festligt indslag. Linda Fäh og Florian var helt i deres es, og smed rundt med julegaverne samtidig med at de sang Weinachten. At høre Rolando Villazón Live, som jo er en af verdens dygtigste Tenorer var fantastisk. her kan man virkelig høre hvem der har “studeret” musik på et højt plan. Han sang godt nok højt. Virkelig overvældende.

Ella Endlich synger “Küss mich, halt mich, lieb mich”, og “Gut gemacht” – ja, så kan man kun blive blød i knæene. Ehrlich Brothers kommer med et tryllenummer som får en til at måbe. Men ok, de er jo også nogle af verdens bedste magikere.

Dette koncept med at fjerne de nederste pladser i salen, og så lave det til ståpladser, virker åbenbart meget godt for tilskuerne. Man kommer meget tæt på kunstnerne, og det har man jo ønsket.


Et flot show som er værd at se Live, da der foregår mere her end der er med på udsendelsen. Desuden lever man med i denne fantastiske atmosfære der er her nede i Suhl. Rigtig julehygge. Et flot show, når det er bedst.


Musik skal ses Live !!!

Det skal du læse