“Das Adventsfest der 100.000 Lichter 2022” med Florian Silbereisen: Gæster & Nyt!

På fredag den 02. december præsenterer Florian Silbereisen “Das Adventsfest der 100.000 Lichter 2022”. ARD viser juleshowet fra kl. 20.15, og denne gang vil Florian Silbereisen præsentere de store stjerner fra tysk schlager, men ikke live på tv. Årets adventsfest er nemlig allerede på forhånd blevet optaget  i Suhl. Det er også usædvanligt, at udsendelsen finder sted på en fredag. Ikke desto mindre kan vi håbe på et festligt musikshow med masser af gode gæster. Her afslører vi, hvilke stjerner Florian Silbereisen vil præsentere ved “Das Adventsfest der 100.000 Lichter 2022”.

“Das Adventfest der 100.000 Lichter” den 02. december 2022 på ARD

Når Florian Silbereisen præsenterer “Das Adventfest der 100.000 Lichter”, sidder millioner af mennesker foran tv’et, og med nogle gange mere end seks millioner seere er dette juleshow en af de “feste”, der har de højeste seertal.

Traditionelt vises adventsfesten med Florian Silbereisen direkte på ARD lørdag før første advent, men her i 2022 er alting anderledes. Denne gang bliver musikshowet først sendt den 2. december og dermed på en fredag. Det igangværende verdensmesterskab i fodbold gjorde denne udsættelse nødvendig.

Desuden må Florian Silbereisens fans nøjes med en optagelse, fordi dette show allerede er blevet optaget. Det blev det i torsdags den 24. november i Suhl. Spørgsmålet er naturligvis, hvordan disse ændringer vil påvirke vurderingerne. Under alle omstændigheder bør det ikke skyldes stjernernes præstationer, hvis færre personer ser programmet i 2022.

Gæsterne og stjernerne ved “Adventsfest der 100.000 Lichter 2022”

De første kunstnere og bands, der optræder ved “Adventsfest der 100.000 Lichter 2022”, er endelig blevet offentliggjort. Med undtagelse af Till Brönner og Dieter Hallervorden er alle gæsterne gamle bekendte.

Overraskelser er dog stadig ikke udelukket. Måske har Helene Fischer endda gjort ære ved adventsfesten, nu hendes eget jule show ikke bliver til noget. Vi vover en lille forudsigelse og opstiller en liste over de kunstnere og grupper, der kan være med til “Advent Festival of 100.000 Lights 2022”:

Roland Kaiser (bekræftet)
Till Brönner (bekræftet)
Vicky Leandros (bekræftet)
Maite Kelly (bekræftet)
Dieter Hallervorden (bekræftet)
DJ Ötzi (bekræftet)
Matthias Reim (bekræftet)
Melissa Naschenweng (bekræftet)
Andy Borg (bekræftet)
The Kelly Family (bekræftet)
Semino Rossi (bekræftet)
Thomas Anders (bekræftet)
Voxxclub (bekræftet)
The Ehrlich Brothers (bekræftet)
Ella Endlich (bekræftet)
Prinserne (bekræftet)
Daniela Katzenberger, Lucas Cordalis og datter Sophia (bekræftet)
Vrginia og Matteo Bocelli (bekræftet)
Oli. P. (bekræftet)
Ross Antony (bekræftet)
Anna-Maria Zimmermann (bekræftet)
Die Zipfelbuben (bekræftet)
Beatrice Egli
Nicole
Jürgen Drews
Ben Zucker
Andreas Gabalier
Rolf Zuckowski
Ramon Roselly
Eloy de Jong
Frank Schoebel
Christin Stark
Kerstin Ott
Helmut Lotti
Anna-Carina Woitschack & Stefan Mross
Marianne Rosenberg
Golden Voices of Gospel

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse