Das 1. Berner Schlager Festival – Aflyst!

Foto: Stargarage.ch

Flere festivaller her i Danmark er blevet aflyst de senere år. Syd på hvor der næsten er en festival næsten hver weekend, er der også nogle som må bukke under. Det måtte “Die 1. Berner Schlager Festival” også, årsagen er manglende billetsalg, men også at folk returnerede deres billetter. Herunder er de info som der er kommet.

Die 1 Bernese Schlager-festival, der er planlagt til 7. november, 2019 er aflyst.

Årsagen hertil er et usædvanligt stort antal returneringer af billetter, efter at den oprindeligt planlagte open air måtte flyttes fra slutningen af juli, til Berner Festhalle i begyndelsen af november af organisatoriske årsager.

Arrangør Stargarage AG forklarer aflysningen: “Efter meddelelsen om skiftet modtog vi en masse feedback fra Schlager-fans, som så frem til en open air og beklagede udsættelsen af begivenheden til november i hallen. Som et resultat blev over 50% af de allerede købte billetter returneret. Naturligvis godkendte publikum ikke dette skift. Som en konsekvens besluttede vi at aflyse begivenheden. “

Har du købt billetter kan de evt byttes til en udendørs forestillingen af Andreas Gabalier i Bern, der er planlagt til 31. juli 2020 eller til schlagerfesten den 9. november 2019 i Hallenstadion i Zürich og et ekstra catering-voucher. For en ombytning skal billetterne sendes pr. E-mail eller pr. Post med en e-mail-adresse til contact@stargarage.ch. Det er også muligt at returnere billetterne og få tilbagebetaling af købsprisen hos Ticketcorner.Yderligere information findes på www.ticketcorner.ch.

Kilde: Stargarage.ch

Det skal du læse