Dansk kunstner på SchlagerWelle festival

Oplev Pia Christensen når hun for alvor sætter gang i festen på Die Schlagerwelle 2016 med sit nye iørefaldende og dansevenlige repertoire, som byder på overraskelser som er værd at glæde sig til.

Pias lyst til at synge og optræde begyndte i en tidlig alder. Som 6-årig begyndte hun til sang og rytmik på Klarup Skole, og fortsatte derefter i adskillige kor. Som 11-årig spillede hun med i musicalen Annie på Aalborg Teater. Pengene hun tjente blev brugt på at købe et klaver. Pia modtog klaverundervisning og begyndte at skrive melodier, stærkt inspireret af ABBA, og drømte om en fremtid som sangerinde. Pia har modtaget undervisning af den verdensberømte engelske sangpædagog Ian Adam samt på Den Rytmiske Daghøjskole i Aalborg og deltaget i et visekursus på Högskolan Kungälv i Sverige.

Pia har optrådt til AOF Aalborgs store “Syng Med” arrangement i Aalborg Kongres & Kulturcenter, med Aalborg Pensionistorkester i Aalborg Karolinelund samt på ældrecentre og til privatfester og arrangementer rundt omkring i Danmark.
I 2008 udgav Pia debut-cd?en “Husker du?” med 12 danske klassikere. I 2011 udsender hun singlen “Det begynder med dig selv” med to numre, som Pia selv har skrevet tekst og musik til. I 2012 udgiver hun singlen “I nat slår mit hjerte for dig” med Søren Bundgaard som producer.

Pia har tidligere haft gode placeringer på lokalradioernes hitlister, deriblandt flere topplaceringer. Senest med melodien “I nat slår mit hjerte for dig”.

Udover at være en passioneret sangerinde, elsker Pia sin kæreste og at være mor til sine seks dejlige børn, fem sønner og en datter i alderen 8-24 år og mormor til sine to skønne børnebørn. Til daglig tilbyder Pia velvære behandlinger i sin kosmetolog salon “Time To Relax”.

Skynd jer at deltage i denne festival, og støt op om Pia Christensen

Det skal du læse