Daniela Alfinito „Die große Jubiläums-Edition“ plads nr 8 på de officielle tyske albumhitlister

Foto: Telamo.de

Efter at Daniela Alfinito opnåede en sensationel tredobbelt placering på albumhitlisterne med sin Longplayer “Liebes-Tattoo” og i begyndelsen af ​​året nummer 1 i Tyskland, Østrig og Schweiz, har sangerinden fra Villingen nu med succes gjort springet ind i top 10 med “Die große Jubiläums-Edition”: 4CD-boksen i anledning af hendes 20-års jubilæum på scenen og boksen er nummer 8 på de officielle tyske albumhitlister.

Daniela Alfinito: “Det er så godt at føle, at mine fans er derude, selvom vi ikke har set hinanden i lang tid. Live-begivenheder er desværre ikke mulige, men musikken forbinder os endnu mere end nogensinde! 8. plads i top 10 – det faktum, at mine sange når og rører folk, selv i denne udfordrende tid giver mig styrke og selvtillid. “

Med “Die große Jubiläums-Edition” fejrer Alfinito 20 år på scenen og bygger videre på indholdet og musikken i hendes hitlistealbum med hendes fans yndlingsspor.

Sangeren fik feedback på dette valg af sange i utallige samtaler og reaktioner i forbindelse med hendes forestillinger.

Radiosinglen “Träume on the rocks” fra det aktuelle album “Liebes-Tattoo” er også inkluderet i den store “Jubilee-udgave” til 20-årsdagen for den enestående kunstner.

Ud over den nuværende radiosingel kan schlagervenner også se frem til seks karaoke-titler af hendes største hits til at synge sammen med og fire helt nye titler af chart-topperen fra Hesse.

I Tyskland var Daniela Alfinito repræsenteret i alt 56 uger med syv af hendes albums på hitlisten. Hendes longplayer “Liebes-Tattoo” er hendes andet nummer 1 album og hendes sjette top 10 album.

„Die große Jubiläums-Edition“ blev udgivet d. 29.05.2020 som 2CD- og 4CD-Kompilation fra TELAMO.

Bestil albummet her: Daniela Alfinito – Die grosse Jubilæums-Edition

RELATEREDE ARTIKLER