DANI – Andrea-Berg-Dobbelt begejstrer i Bonn

Kilde: andrea berg double-dani

Daniela Radloff er “Andrea Berg – dobbelt show” i førsteklasse. Der er sikkert mange der kopierer superstjernen fra schlagerscenen, men Daniela Radloff gør det med perfektion, både med stemmen og visuelt. Takket været hendes mand Achim Radloff, som mange  sikkert kender som producent (Beatrice Egli, Roland Kaiser, Claudia Jung), bliver programmet originalt produceret med playback.

I et eksklusiv interview blev hun spurgt om planer og meget mere:

Schlager.de: Kære Dani, tak for, at du har tid til at møde os her ved din optræden ved Elmar & Frank, bedre kendt som Schneehühner. Hvordan opstod denne forbindelse?

Dani: Altså Schneehühner lærte jeg at kende gennem min mand Achim, der i mange år har produceret musik; Og jeg må sige at musikken fra Elmar & Frank er blevet meget populær. Fra en lidt folkemusik er det virkelig blevet stort, Nå ja, og med årene har det udviklet sig til ægte venskab, vi kan for eksempel lide at tage på skiferie sammen, eller de kommer til os med produktionsarbejde. Og jeg lavede min første optræden på deres Almfest i 2015. Jeg var så begejstret for atmosfæren og mentaliteten fra folk på stedet. Ja, og så har de haft mig med om bord hvert år, det gør mig glad.

Schlager.de: Nu kan mange af vores læsere undre sig over, hvem er egentlig denne Daniela Radloff? Det vil vi ændre og afklare. Fortæl hvordan besluttede du at ville kopiere Andrea Berg.

Dani: Åh, det er en rigtig sjov historie. Jeg havde mit eget live band, kaldet “Dani und die Männer”. Vi har været sammen i 23 år, og jeg blev på et tidspunkt spurgt af en anden kunstnerinde ved et event, om jeg ikke kunne være Andrea Berg kopi. Ja, og jeg tænkte: Hvorfor ikke? og så indsang jeg sammen med mit kor og min mand Achim seks titler i studiet. Der udover har jeg arbejdet intensivt på Andrea Berg. Og jeg bemærkede at alt matchede, både vokalt og optisk. Jeg har også mange sange fra Helene Fischer på repertoiret, ved du, men det er ikke rigtigt mig. Jeg er meget opmærksom på nye sange, eller vigtigere: på outfit. Hun er ikke længere Andrea som i begyndelsen – lad os sige lak og læder, men det har ændret sig, og så går jeg med trenden. Man er nødt til at investere lidt. Jeg har, hvad der også er vigtigt, en super frisør, som laver passende parykker, hvad der ikke altid er nemt.

Schlager.de: Navnet Radloff er, som vi tidligere nævnte, meget kendt. Din mand er producent for mange kendte kunstnere. Hvordan er det for dig?

Dani: Jeg vanvittig stolt af min Achim, det må jeg sige. Han prøver, selv om det kan være svært, at være der for mig og vores døtre. Hans producentarbejde – for Roland Kaiser, Beatrice Egli og Claudia Jung – går naturligvis først, da det er hans levebrød. Hvis der er tid nok, lytter jeg også til produktionerne og giver min mening. 

Schlager.de: Var en professionel sang karriere et emne for dig?

Dani: Siden 2004 har jeg været selvstændig inden for kosmetik, jeg har været tandtekniker, det er mit levebrød, men musikken er lige så vigtig. Ærligt er jeg ikke ked af det, for gennem min Achim kender jeg kunstnerne og hvad der gemmer sig bag facaden.

Schlager.de: Du er i øjeblikket ude at rejse med Undine Lux, hvor “Helene Fischer” møder “Andrea Berg” som kopi. Er der en mulighed for en Tour?

Dani: Faktisk er vi allerede startet i Berlin/Brandenburg med Schlager Truck. Med er også den totalt søde Sarah-Jane Scott. Man skal forstille sig. at vi er booket, selv om andre kunstnere også er der. Udine Lux får også produceret hos Achim. Hun er ægte kærlighed, men har måttet kæmpe hårdt for alt. Med Mario Geyermann har hun, tror jeg fundet en rigtig god manager (som også er min manager), og han har sammen med Udine lavet et uafhængigt pladeselskab.

Vi takker Dani for at tage sig tid og ønsker hende og hendes kære alt godt!

 

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse