“Dalli Dalli” 2.0: En quizrunde med stjerner

“Dalli Dalli” er ikke en klodset udfordring, men et sjovt tv-show, som i aften er beriget med værten Stefan Mross. Navnet på quizshowet kan være et udtryk for især tv-fans, som har vendt opmærksomheden fra 1971 til 1986 til ZDF. “Dalli Dalli” var et succesfuldt show de sidste årtier og er siden 2011 blevet lanceret på ny. Oprindeligt lancerede Hans Rosenthal udsendelsen, værten er en af de legendariske i tysk tv-historie.

Kilde: ARD Foto.de
Kilde: ARD Foto.de

Genudgivet

Siden 2011 førte Kai Pflaume en igennem programmet, og med sin charme hjalp han tv-seere og stjerner gennem programmet. I aften 30.6.14 skal otte berømtheder konkurrere med hinanden, ialt tre runder hvor vinderen skal findes. Holdene duellerer i vanskelige ord.

I aktionspillet kræves der fingerfærdighed eller hurtige bevægelser. Hvor stærk er schlagerstjernen Stefan Mross? Det kan man se i aften i “Dalli Dalli”, hvor han sammen med skuespiller Wolfgang Fierek konkurrerer mod nyhedsvært Jens Riewa og Susanne Daubner.

Fingerne krydset og prisen er mottoet. Fans til Stefan Mross kan opleve værten i stressede situationer, der ellers er så fredfyldt. Du kan være sikker på: Stefan Mross garantere ikke at tabe.

 I aften kl. 22.00 på NDR 

Det skal du læse