Dårlige nyheder for hans fans

Semino Rossi overrasker altid sine fans med nye sange. Med “Was bitte was” skabte den indfødte argentiner en fængende melodi. Fans kan se frem til ny musik igen i år. Det vil desværre tage lidt længere tid end planlagt.

“So ist das Leben”, “Ein Teil von mir” eller “Symphonie des Lebens” er navnene på tre af de seks albums, hvormed Semino Rossi klatrede til nummer et på hitlisterne i sit hjem i Østrig. “Heute hab ich Zeit für dich” skulle blive det næste album, der gentager denne bedrift i 2022.

Semino Rossi beder sine fans om tålmodighed

Der er dog nu dårlige nyheder: Udgivelsen må udskydes med to uger. “Kære venner, desværre var vi nødt til at udsætte udgivelsen af ​​mit nye album ‘Heute hab ich Zeit für dich’ til den 18. marts 2022. Jeg ved, at I alle er spændte på de nye sange, så vær tålmodig,” skrev Semino Rossi på Facebook.

Produktionsforsinkelse

Hvorfor blev albummet udsat? Schlager.de fulgte op på det. Ifølge insiderkredse er der sket en “forsinkelse i produktionen”. Præcis hvad der menes med dette er ikke blevet forklaret tydeligt. Under alle omstændigheder skulle alle sangene være færdige.

Fans har allerede reageret på de dårlige nyheder. En Facebook-bruger skriver: “Kære Semino, selvfølgelig vil vi være tålmodige, omend med tungt hjerte. Forventning er den største glæde.” Og denne kvinde har fuldstændig ret!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER