Da, um zu leben – I sin nye single synger Nik P. om at leve

Foto: ZDF/Sascha Baumann

„Kaum landest du in der Welt, schon werden Fragen gestellt. Nach Glauben, Rasse, Geschlecht, so vieles ist nicht gerecht“ (”Så snart du lander i verden, bliver der allerede stillet spørgsmål. Ifølge tro, race, køn, så meget er ikke fair”) Den dag i dag har han bevaret evnen til at se ud over næsen samt lade himlen vandre opad.

Med den tredje single udgivelse af sit nye album “Seelenrausch” vil Nik P. gerne yde sit bidrag til at bringe det bevidste (oplevende) liv tilbage i vores alles liv – og det i alle dets facetter.

Efter sine berømte singler “Wer teilt die Farben aus” og “Das Meer der Wind und du” følger Nik p. nu op på sit motto om at producere musik med høje lyriske krav og med det stærke budskab “For at leve”. Og han præsenterede denne single i det første “Giovanni Zarella Show” i lørdags.

På samme tid lykkedes det den jordnære singer-songwriter fra Kärnten og tekstforfatteren Willi Ganster at give denne sang lethed, hvormed Nik P. har forsødet sine fans hverdage i årtier, dyb og alligevel opstemt, livlig og elskelig på samme tid.

Ingen kan løse alle vores gåder på jorden – og det er en god ting. Men der er én ting, Nik P. holder fast ved: ”Vi er i verden for at leve – og hvad gør vi? Vi ødelægger vores jord. Sangen er en erklæring, der skal reflektere over, hvorfor vi faktisk er her.”

Hans musikalske balancegang mellem påstand på den ene side og lethed på den anden kunne næppe være mere smitsom. Eller for at sige det med omkvædet i hans nuværende single: “Oho – ohohouohoho, ohohouohoho. Vi er her for at leve!”

Kilde: Stadlpost.at

RELATEREDE ARTIKLER