Corona-udbrud vender op og ned på alt

Foto: MDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

I morgen fredag ​​d. 10 dec er tiden endelig kommet: Fans ser allerede frem til “Das große Adventsfestsingen” med Florian Silbereisen & Howard Carpendale. Talrige stjerner vil synge de smukkeste julesange og glemme corona-frustrationen et kort øjeblik. Men produktionsbetingelserne for showet var ikke ligefrem nemme.

Florian Silbereisens shows er et must for enhver Schlager-fan. Han underholder jævnligt et publikum på millioner og sikrer uforglemmelige tv-øjeblikke. Mens publikum kan læne sig tilbage og slappe af, arbejder adskillige mennesker i baggrunden af ​​produktionen for at få showene til at køre så glat som muligt.

Tre shows inden for få dage

Men Corona har vendt op og ned på alt. Det ansvarlige produktionshold fra “Jürgens TV” måtte omlægge og præproducere tre shows i Suhl inden for få dage: Disse omfatter “Das Adventsfest der 100.000 Lichter” (27. november), “Das große Adventsfestsingen” (10. december) og “Schlager des Jahres” (30. december). “Det var den mest heftige produktion, vi oplevede under pandemien,” afslører producer Michael Jürgens til den lokale onlineportal “inSüdthüringen”.

Kunstnerne skulle også spille med

På grund af corona-pandemien blev det besluttet med kort varsel at give afkald på live-seere. “Et show med publikum ville have været det forkerte signal, hvis julemarkeder blev aflyst i mange byer,” siger Jürgens. Derfor blev det besluttet at producere alle tre shows i Congress Centrum Suhl inden for få dage. Det var også en styrkedemonstration for kunstnerne – deres tidsplan var trods alt også rodet.

DISSE stjerner er der

Publikum til “Das große Adventsfestsingen” med Florian Silbereisen vil bestemt ikke mærke meget til stressen bag kulisserne. Fansene kan se frem til vidunderlige præstationer af stjerner som Andy Borg, Semino Rossi og Howard Carpendale.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x