Corona: Snart udgangsforbud over hele Tyskland!!!

©Marc Hiedl | fb.com/marc.hiedl

Kina, Italien, Frankrig og Spanien – der er nu et udgangsforbud i disse lande på grund af Corona virussen. Også i Tyskland er dette nu et spørgsmål, for i byen Mitterteich i Bayern er der blevet pålagt en udgangsforbud indtil 2. april, fordi antallet af inficerede mennesker der, er steget hurtigt. Dette er dog ikke kun tilfældet i Mitterteich. Vil der snart være udgangsforbud for hele Tyskland?

I sin historiske tale sagde kansler Angela Merkel i går: “At undgå ordet udgangsforbud er forkert.” Mitterteich i Bayern er det første sted, hvor dette forbud nu finder sted. hjælp: De næsten 7.000 indbyggere har kun lov til at forlade husene og lejlighederne for at gå på arbejde, købe dagligvarer, gå til lægen eller for at hjælpe de nødlidende. I det generelle dekret, der er udstedt af distriktskontoret der, siger det meget tydeligt: “Det er forbudt at forlade hjemmet uden god grund”.

Vil udgangsforbudet snart blive pålagt hele Tyskland?

Det ender det med, fordi mange mennesker ikke ser ud til at holde sig til den minimumsafstand, der i øjeblikket er ordineret.

Parker og shopping gader i Berlin var for eksempel fyldte i går, folket i hovedstaden holder sig ikke til politikernes ord. Og så sker det, at antallet af inficerede i Berlin stiger hurtigt.

I et krisemøde med Brandenburgs premierminister råbte Berlins borgmester Michael Müller ifølge “BILD”:

”Folk har ikke forstået det endnu. Det er utåleligt, at folk faktisk bliver inviteret til Corona-fester. Forfærdeligt! Det er rigtigt, at det at hamstere kaldes anti-social. Der tages noget væk fra andre, der kan have et presserende behov for det. Og det er lige så utåleligt, hvis folk ikke overholder visse afstandsregler. “

Det er derfor meget muligt, at udgangsforbud snart vil blive pålagt ikke kun i Berlin, men i hele Tyskland.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER