Christin Stark: “Unglaublich stark”

Christin Stark er ny på schlagerscenen, og udkom med sit debut album “Unglaublich stark” den 5-7-2013 via Tough Music. Christin Stark har allerede haft flere live optrædener og er dermed blevet et navn på schlager scenen. I foråret havde hun sit første store live optræden i Leipzig for mere end 8.000 begejstrede schlager fans. På denne scene viste Christin, at hun sammen med de store stjerne i branchen også høre til der.

I 2010 begyndte Christin hendes karriere ved en schlager casting i Bremen. Hun startede i et stort øjeblik i tiden med sin første produktion singlen “Ich bin stark”. Derefter fulgte en anden single “Überflieger” og “Erde wird sich weiter drehen”.

Denne titel kom til at sejre med succes i radioen og placerede sig på hitlisterne. Trods sine 23 år og stor hengivenhed har Christin Stark på hendes vej haft nogen begivenheder. Men så kom vendingen. Christin Stark underskrev en ny management kontrakt med manager Michael Sommer som er kendt  i schlager branchen. På samme tid fik hun en pladekontrakt med Bruchhausen-Vilsener Label Tough Music.

Så gik det stærkt. Med hendes første single “Universum” har den unge talentfulde sangerinde bevidst sit kvalitet, hvordan moderne schlager kan lyde i 2013. Det gjorde således at hun blev placeret på top 100 på mange hitlister i hele Tyskland.

Med hendes nye professionelle team, arbejdede Christin disciplineret på hendes nye album som er lavet i Forfeetmusic studio af Antja Sommerfeld og Holger Quak. Der er mange nye titler, men også hendes første titel fra Christin Stark med ny lyd kan findes på hendes album som også indholder selvbiografiske sange til musik vi kan danse til hele natten. Med 13 gode titler er det nye fantastiske album “Unglaublich stark” fra Christin Stark kommet til salg.

Christin-Stark

Kilde: Schlagerportal.com

Det skal du læse