Christin Stark med nyt album “Hier”

Den 19 udkom det nye album fra Christin Stark. 12 nye Schlager sange kommer der under titlen “Hier” fra Sony- Label Ariola. Der har længe været stille fra den uddannede frisør. Hun har arbejdet hårdt med sin CD og dermed realisere hun sin drøm. Hun har tatoveringer der hver især fortæller deres historie og indeni befinder sig noget mere skrøbelig.

Kilde: Christin Stark Web
Kilde: Christin Stark Web

Angriber toppen

Helt tydeligt kan det høres, hvilke mål Christin Stark har sat. Hun ønsker at indtage Schlager toppen. Henvisninger til Michelle, Andrea Berg og Helene Fischer i hendes sange er tydelige. Ikke desto mindre er det lykkes den unge sangerinde at udvikle sin egen stil. Tidligere før hun lavede musik, har hun brugt mange øjeblikke på at sniffe til rampelyset. Som barn dansede hun ballet, som ung pige spillede hun i et coverband.

Varieret anderledes

Den ofte citerede ideelle verden fra Schlager er ikke at finde på Christin Starks nye album “Hier”. Naturligvis er der også hos hende,  store temaer som kærlighed, forhold og mistede chancer, men de er set fra en anden side. Med interessante formuleringer så er det sjovt at følge teksten.

At himlen græder er ikke noget nyt billede. I Christin Stark er “Roter Regen” det som hun ser, når hendes store kærlighed ikke er der.

Und jetzt fällt der rote Regen (Og nu falder den røde regn)

Schon so lange in mein Leben (Selv så længe i mit liv)

Immer wenn ich von Dir träume (Altid når jeg drømmer om dig)

Und mir Deine Liebe fehlt.“ (og jeg mangler din kærlighed)

Ich bin so tief getroffen (Jeg er kommet så dybt)

Und steh’ am Rand der Welt (og står ved verdens ende)

Wenn nachts der rote Regen fällt (Da nattens røde regn falder)

Der rote Regen fällt”. (Den røde regn falder)

Stemmen i denne sang virker meget direkte og for dem der spidser øre kan høre det. Hun bliver mere intens.

De melodiske linjer i omkvædet, er simple og ligetil, stadig interessante og ikke  fyldige.

 

Livlig alsidig

Christin Stark viser sig fra mange sider. På albummet er der sange, der har potentiale som kan sætte festen i gang. Lige som man finder intensive sange. “Hier” f.eks. er instrumentaliseret interessant med akustisk guitar. “Hallo Mond” er en ballade, som udvikler sig til et tempofyldt nummer – også i denne sang er stilarter mixet.

Anerkendelse

Sangene har alle deres egen anerkendelse. Enkel sange fra det nye album “Hier” fra Christin Stark kender vi fra andre sangere. Men her er det sikret at sangene ikke var alt for kendt, eller ikke var for berømte. På albummet finder man sangen “Ich Liebe Dich” fra det nye tyske gruppe “Clowns & Helden”. også Matthias Reim gav hende “Maskenball”.

Starks Team

Bag Christin Stark er et stærkt Team. Joachim Horn-Bernges er ikke fremmed. Sangskriveren har haft en finger med i Nino de Angelos´”Jensiets von Eden”. Luis Rodriguez har før i tiden arbejdet sammen med Dieter Bohlen. Producent på det nye album er Matthias Reim, som sangerinden ikke kun er sammen med professionelt. Teamet om Christin Stark har sat sig et ambitiøst mål: “Andre sange, sjæle fyldte, fra livet, romantik og lidt mystik, moderne og alligevel melodisk”.

Kilde: Christin Stark
Kilde: Christin Stark web

Disse sange findes på albummet af Christin Stark på det nye album “Hier”:

 1. Wollen wir uns
 2. Roter Regen
 3. Wir könnten längst zusammen sein
 4. Siebter Himmel
 5. Hier
 6. Ich nicht!
 7. Zeitlos
 8. Ich liebe Dich
 9. Maskenball
 10. Wirst Du mich noch sehen
 11. Keine Chance
 12. Hallo Mond

Det nye album kan købes her: Hier

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER