CHRIS PRINZ: Hans debut album “Träume kann man leben” Udkommer fredag

Hvis man ser på udviklingen på tysk musik i det sidste år, så er det slående at så mange tysktalende kunstnere har succes, men ingen vover noget nyt. Især ikke på schlager området. Fra Berlin melder der sig endelig en, med stil, sympati og hans egen kølige væsen. Det er Chris Prinz og hans første single “Berlin (bei tag und nacht)” har lagt sig ind i toppen på single hitlisterne, i sommers lå han der med “Endlich sonne”. Hans stil er, ny, modig og usædvanlig. Drivende danse grooves blander han med tyske tekster, iørefaldende vokalmelodier og afslappende rap. Det er en kombination, som ingen har bragt før. Endelig er schlager cool. Og ikke kun det –  Han bliver et helt nyt image, en mandlig frontfigur, der er moderne, så selv teenagere og unge voksende bliver trukket ind i massen. Beviset kommer den 6-9 i form af hans debut album “Träume kann man leben”.

Chris Prinz har selv skrevet de fleste sange selv. Singler som “Richtung sonne” omfatter et middeltempo, “Mit dir” med hans spændende grooves og “Frie sein” er en hymne til sine døtre Isavella og Annabelle. Og naturligt de to duetter med Loona og Atzen hvis udseende ligner en model, Dressman eller skuspillere.

I det virkelige liv er Chris Prinz ejendomsmægler, så der er en borgerlige side af ham, men den dækker Chris over. To børn fra et tidligere forhold, men som han ser dagligt. Han bor i Berlin – Wilmersdorf. Han er født i byen og opvokset der. Chris var tidligt i kontakt med andre musikere, lærte om Hip-Hop sangskrivning. Hans idoler tæller Falco (+1998) og DJ Antoine. Også Jürgen Drews er klasse, og naturligvis Michael Wendler. “Med ham skal jeg på tour til efteråret” siger den smarte kunstner.

Albummet “Träume kann man leben” er Chris Prinz livs motto. “Jeg ønsker at fortælle folket: Gør dine ting, lev dagen, hav det skønt”. Kunstner og album er så lovende, at Chris kunne gøre det, schlager og tyskpop stjerne til en ny genration. Fordi han er unik. En playboy og river andre med. Hvorhen? Lad os se, det er i hvert fald fra brøderne Grimm: Når Prinz kommer, er enden altid god.

Chris-Prinz

Chris Prinz debut album “Träume kann man leben” (incl. singlen “Berlin (bei tag und nacht) og ” Richtung Sonne”) udkommer den 6-9-2013 i handel.

Kilde: Ariola.de

Det skal du læse