Chokøjeblik i påsken, for pludselig går brandalarmen i gang

Hun ønskede at præsentere tyske schlagersange internationalt, men det skete desværre ikke. I marts gik Marie Reim glip af at kvalificere sig til Eurovision Song Contest i Malmø med sit bidrag “Naiv” ved den tyske indledende runde. På trods af en vellykket optræden blev hun kun nummer seks. Men det lader ikke til at betyde så meget for sangerinden. For Marie Reim har masser af nye planer.

Marie Reim er i godt humør i sin seneste Instagram-story via video. Hun sidder frisk og frejdig i bilen om morgenen og fortæller om sine projekter. Der kommer snart en ny single, og videooptagelserne er planlagt til midten af måneden. Hun vil præsentere den helt nye sang i fuld længde ved “Schlagernacht des Jahres” den 6. april i München. Ud over Vanessa Mai, Michael Holm og Lucas Cordalis vil far Matthias Reim og mor Michelle også optræde i den olympiske hal.

Marie Reim: Brandalarm under middagen

Hun afslører også et par private detaljer om den forgangne ferie. Påsken skulle have været idyllisk. En dejlig lang weekend med hendes nærmeste. Men der opstod et lille chok ved familiemiddagen i mandags: “Jeg håber, at I alle har haft en fredelig og god påske,” siger den 23-årige. “Ved vores påskemiddag i går gik røgalarmen pludselig i gang.” Hvordan kunne det ske?

Årsagen: en brændt bøf! Heldigvis spiser man ikke tingene så varme, som de er tilberedt – eller i dette tilfælde grillet – selv i Reim-huset. Det forkullede stykke kød endte på altanen for at køle ned. Så var Marie Reim nok lidt uforsigtig. Lidt flovt forklarer hun: “Og så spiste mine hunde den helt sorte bøf.” Sangerinden har dårlig samvittighed over, at hun var så uforsigtig. Grillet kød er ikke rigtig noget for hunde. “Ikke flere kommentarer om det, tak.” Men hendes kæledyr har det tilsyneladende fint, og heldigvis er der ikke sket andet slemt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse