Chok ved optræden

Foto: NONA

Der er øjeblikke i livet, som en person ikke kan glemme. Sådan er det også med schlagerstjerner nu og da! Kerstin Ott oplevede sådan et øjeblik på en af ​​hendes utallige koncerter. Et øjeblik, der satte sine spor og stadig giver hende gåsehud i dag. I et interview afslørede hun nu, hvilket øjeblik det var.

Kerstin Ott er “en der altid griner” – lige så sunget om i sit hit med samme navn. I 2015 startede hun sin karriere. Hun er en af ​​os, voksede op i et børnehjem og havde en vanskelig barndom. Det formede hende, og det er også grunden til, at fansene elsker hende så højt.

Over en million fans købte dengang hendes hit single. I mellemtiden har Kerstin udgivet sit tredje album, “Nachts sind alle Katzen Grau”, er på en reklameturné og giver mange interviews. I det ene fortæller hun nu om et øjeblik, som hun aldrig vil glemme.

Kerstin turnerede i Tyskland, havde koncerter på festivaler, men også på diskoteker. Der blev hovedsageligt spillet technomusik på dette diskotek. Selvfølgelig kom hun til diskoteket i tide til hendes optræden og opdagede en kørestolsbruger blandt publikum.

Da hun stadig havde tid før sin optræden, gik hun til kvinden i kørestolen og så det utrolige i diskolyset. Det var en ældre gammel dame der sad i kørestolen. Som Kerstin Ott afslørede i et interview med “Extratipp”, skulle den ældre dame kun være kommet for at høre Kerstin Ott synge:

”Hun sad i sin kørestol midt i et åbenlyst lasershow. Stakkels bedstemor sad foran scenen punktligt, da diskoteket åbnede klokken 22 og lyttede til hård techno og house i fire timer og stadig var fuld af glæde. Vi begyndte at snakke før min optræden, og hun fortalte mig, at hun allerede er 93. Det rørte mig meget.”

Det faktum, at Kerstin stadig husker det øjeblik i dag, viser, hvor vigtigt hendes publikum var og stadig er for hende.

Men en sød historie

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER