Chok – Roland Kaisers ekskone er blevet erklæret død!

De videoer, der cirkulerer på YouTube, er virkelig smagløse. Tidligere er mange stjerner blevet erklæret døde: Nino de Angelo, Andrea Berg, Ute Freudenberg, Florian Silbereisen, Carmen Nebel … listen er lang. Nu er Roland Kaisers ekskone også død, og hun er ret chokeret.

Smagløs dødsannonce

Roland Kaiser og skuespilleren Anja Schüte var gift fra 1990 til 1995 og har en søn sammen. De er stadig venner i dag, men denne nyhed må have chokeret hele familien: Anja Schüte er død! Men vær forsigtig! Dette er et smagløst fupnummer. En YouTube-video fra et påstået nyhedssite spredte den falske nyhed om hendes død på grund af en hjertesygdom. Med næsten 20.000 visninger er klippet allerede nået ud til mange mennesker, hvilket var ekstremt foruroligende for Anja Schüte og hendes nærmeste.

Anja Schüte er ved godt helbred

Selv om der er blevet lidt mere stille omkring skuespillerinden Anja Schüte i de senere år, har hun stadig et fremragende helbred. Schüte blev berømt i begyndelsen af 1980’erne med hovedrollen i “Der Trotzkopf”. Hun medvirkede i succesfulde tv-serier som “Die Wicherts von nebenan”, “Forsthaus Falkenau”, “Der Alte”, “Das Traumschiff” og “Um Himmels Willen”. Hendes ægteskab med Roland Kaiser bragte hende også i offentlighedens søgelys.

Skuespilleren er rystet

Skuespilleren udtrykte sin forfærdelse over de falske nyheder: “Jeg er virkelig chokeret. Hvordan kan man forsvare sig mod disse forfærdelige falske nyheder?” siger Schüte til BILD. Hun bor nu hovedsageligt i Oslo med sin anden mand, den norske skibsreder Petter, og har ikke været foran kameraet i et stykke tid. Men disse rapporter er for meget: “Jeg har lige mistet mælet. Det er som at være med i den forkerte film. Det er et mareridt! Hvad hvis folk, der kender mig, som jeg kender, ser det her og tror på det? Det kan du ikke forestille dig, vel?”

Indtil videre er der ikke andet at gøre end officielt at rapportere siden til YouTube. Vi kan kun håbe, at sådanne falske nyhedssider med tiden vil forsvinde fra radaren…

Kilde: Schlager.de

For dig som ikke ved hvad personerne bagved disse modbydelige videoer får ud af dem. For hver gang en video afspilles på youtube, tjener dem bagved x-antal kroner, og jo mere modbydelig jo flere afspilninger jo flere penge kan de tjene. Men også jo flere afspilninger, jo mere synlige bliver videoerne og kan generere endnu flere visninger og penge. Så lad være med at tro på disse videoer, og lad være med at se dem. Ser du sådan en video, så gå på de kendte nyhedssider og tjek om der er noget om det, og det er der meget sjældent. red.

Det skal du læse