Chok! Beatrice Egli bliver skadet i TV-Show

Kilde: Beatrice Egli Facebook
Kilde: Beatrice Egli Facebook

Et chok for Beatrice Egli fans! Beatrice postede på sin Facebook profil et billede, hvor hun står på krykker. Hvad er der sket?

Allerede for et par måneder siden fortalte Beatrice Egli at hun deltog i det særlige tv program “Ninja Warrior Germany”, for at hjælpe børn i nød og at donere så mange penge som muligt. Med tidligere sportsstjerner som Sven Hanna og Mario Basler ligesom berømte kollegaer som Bachelor Paul Janke, professionel danser Massimo Sinató og sanger og skuespiller Gil Ofarim, sveder det schweiziske energibundt i sports konkurrence for en god sag.

Hvad skete der?

I denne uge op TV senderen den nye sæson af serien i Duisburger Landscape park. Til foråret vises de nye episoder og billede på Beatrices Facebook profil tyder på at hun vil være der: “Gav alt ved Ninja Warrior – Det blev desværre ikke uden skade! Men det holdt mig ikke væk fra scenen – det var en olympisk skøn aften! – Jeg faldt meget, jeg faldt i vandet. Det lyder ikke dramatisk, men vandet var ikke særligt dybt, og jeg ramte med mit ene knæ på bunden! ““.

Vi krydser fingre for at Beatrice snart er på højkant igen! Umiddelbart husker vi uheldet af Rocklegenden Peter Kraus – også i et TV show.

Den 15 september 2018 fejre Schlager.de – “Schlager.de-Partynacht” og her vil Beatrice også være. Vi glæder os, at foruden DSDS vinder fra 2013 vil være der også andre sensationelle top kunstner og de lover mere end 7 timer ren schlager.

Det lyder som årets fedeste fest i år! kom med og fejre sammen med og schlager stjernerne.

Kilde: Schlager.de