Charly Brunner & Simone: Liebe ist Liebe

Hele livet drejer sig om kærlighed. Vi inddeler det i moderkærlighed, faderkærlighed, fysisk kærlighed, åndelig kærlighed. Digtere skriver digte om det, sangere synger om det i deres sange, terapeuter hjælper os til at tale om det, filosoffer tænker over det, forfattere prøver at få dig til at forstå det, og blade og film fortæller kærlighedshistorier.

Alt dette er kun svage forsøg på at beskrive noget meget stort.

charly-brunner-og-simone-1

Charly Brunner & Simone tager med deres nye sang emnet op. “Liebe ist Liebe” hedder den nye single fra den lovende duo, der med deres første soloalbum “Das kleine grosse Leben” har leveret en bemærkelsesværdig debut.

“Denne sang er sendt fra himlen,” var de første ord fra Simone, da hun hørte demoen for første gang. En fuldtræffer kan man ikke sige, for sådanne sange skrives trods alt ikke hver dag. Andreas Bartels har endnu en gang vist sin klasse som hitforfatter til teksten. Sammen med Charly Brunner har han givet sangen kraft til at stige til et helt nyt niveau. Alle der troede, at denne projektduo Charly Brunner & Simone kun var en kort døgnflue, kan nu erfare, at “Liebe ist Liebe” kommer fra en stor musikalsk symbiose med store stemmer.

“Liebe ist Liebe” er en moderne schlagerpop, som vil egne sig til diskoteker og er for alle mennesker, der elsker tysksproget musik og gerne vil høre det.

På premiumudgaven af “Das kleine grosse Leben” findes også den spritnye sang “Das Leben ist der Zug (und nicht der Bahnhof)” samt to nye fox-mix af “Hier steh’ ich (und glaub’ noch immer an die Liebe)” og “Das Lied von Lucy Jordan”. Premiumudgaven udkom den 07.01.2014.

[box_info]Kilde: Ariola.de[/box_info]

Det skal du læse