Charly Brunner og Simone: “Das Lied von Lucy Jordan”

De kendte hinanden i mange år, løb altid på hinanden, stod i mange tv-shows sammen på det sidste billede fra kameraerne. De respekterede hinanden: Simone, den succesfulde sangerinde fra Østrig, og Charly Brunner, ikke mindre succesfuld og ligesom sin kollega Simone med mange år på musikscenen. Dernæst blev det til en duet til Simones album “Pur”, som fik meget positiv respons, og ideen til et album sammen blev skabt. Sammen med Andreas Bärtels begyndte Charly som sangskriver. Der har været prøvet meget. Sammen, hver for sig, med Bärtels i studiet og også på afstand. I juni 2013 var den der så: Deres fælles album “Das kleine grosse Leben” blev udgivet. Efterfølgende er det også udkommet som premium-udgave.

Kilde: Ariola.de
Kilde: Ariola.de

Det er deres fjerde singleudgivelse “Das Lied von Lucy Jordan” – sommersangen til stærke kvinder. En kvinde er på vej til at forlade sin fortid og begynde et nyt liv. Teksten er taget fra livet, og mange lyttere vil kunne genkende det. En popsang med en smule country. Ren power. Ren solenergi. Til en solrig sommer 2014.

Singlen “Das Lied von Lucy Jordan” er i handlen og kan fås som download, ligesom premium-udgaven af albummet “Das kleine grosse Leben.

Mere information på: www.simone.at og www.charly-brunner.com

Kilde: Ariola.de

Det skal du læse