CD gennemgang Andreas Gabalier “Home sweet home”

Andreas Gabalier har med sit seneste album “Home sweet home”, igen lavet en god blanding af soft rock og tempofyldt rock´n roll, der giver anledning til en lille dans. Hans ru umiskendelige stemme, kan både lyde blød og hård og trænger dybt ind i hjerterne på hans fans, og hans originale tekster skiller sig ud positivt fra hans mange hit produktioner. De mange varieret anvendelser af instrumenterne vidner om dygtigheden af folkene bag kulisserne.

Titelsangen “Home sweet home” viser at han ikke bare på dette album kan give den på tysk men også på engelsk. I tre af sangene “Man of Volks-Rock’n-Roll”, “Traditional Clothing”, “Go for gold”, vover Andreas Gabalier at mixe mellem tysk ( for det meste i sin indtagende dialekt) og engelsk, hvilket giver sangene en ekstra mening.

Om Andreas Gabalier har det traditionelle tøj på i hans hjemland Østrig, når han synger engelsk-tyske sange „Traditional Clothing“ eller om han har sømandstøj på når han synger “Drei Männer und das Meer”. Den sympatiske sanger har det med at overraske med sin musik og sine tekster.

Andreas Gabalier: Für mich bist du schön

Med følsomme kærlighedssange som “Für mich bist du schön” synger han sig ind i ensomme pige hjerter, der drømme om at blive elsket af en mand som de er. Håber at vi mødes igen efter en forhastet separation er titlen “„Es wär‘ an der Zeit”, hvor begge partner erkender at der bør være en ny begyndelse.

På denne cd er der også to andre bemærkelsesværdige titler: “Ab zum See” , der sætter en i feriestemning straks, fordi den handler om en sjov måde at solbade og plaske i det kølige vand. Sangen “I sing a Liad für di” er en iørefaldende melodi, hvor Andreas Gabalier sammenligner en pige med en engel. Melodien er ikke til at få ud af hovedet når man først har hørt den en gang.

Musikelskere vil på dette album finde drømme, romantiske timer sammen. “Home sweet home” er et såvel rytmisk album, hvor man ikke kan sidde stille fordi lyden går i benene. Det er en perfekt blanding af forskellige musikalske numre og der er garanti for at Andreas Gabalie fans får noget for deres penge, men ikke mindst kvinderne vil finde det som god underholdning.

Konklusion: det er et ekstra ordinært album, der gør alle glade ved at lytte til det.

Andreas Gabalier cd gennemgang

Link: schlagerportal.com

Det skal du læse