CD anmeldelse af Helene Fischer – Farbenspiel

Farbenspiel: Er navnet på det nye album fra Helene Fischer, og som navnet antyder, præsenterer den sympatiske og succesrige sangerinde et herligt farvespil af sine nye sange, alle schlager venner bliver sat i en begejstret stemning. Med hendes uforlignelig stemme fortryller Helene Fischer sit publikum og tager dem med ud på en musikalsk rejse, som ikke kun handle om den store kærlighed, men også om ganske personlige temaer, der kan glæde alle. “Ingen er fejlfri, vi fejre svagheder og for at bryde dem”. annoncerer Helene Fischer og trøster dermed alle folk, som ønsker at være perfekte, men må erkende, at de ikke er det.

Med “Te Quiero”, der ikke betyder andet end jeg elsker dig , bliver man ført direkte ind i den romantiske atmosfære og de tropiske strande. Man kan høre lyden fra bølgerne og de kvidrende fugle. Med ingen andre – ja formodentlig med hendes ven Florian Silbereisen – vil Helene Fischer trække i et par slidte jeans i hjemmet.

Helene-Fischer-19

Helene Fischer: hvert øjeblik tæller

Noget ganske mystikt er der ved titlen “Der Augenblick”, hvor Helene Fischer skifter med hendes klingende stemme til en hvisken. Hvert øjeblik tæller – det er budskabet, og du bør bruge det bedst muligt. “Du bist der Captain meiner Seele” (Du er kaptajnen på min sjæl) chatter sangerinden. “Du hast mein Schiff voll im Griff”og “Du bist der Wind in meinen Segeln” fuldføre den originale kærlighedssang.

Helene-Fischer-16

Helene Fischer tænder et fyrværkeri

Et fyrværkeri – både musikalsk som tekster – kommer fra titlen “Feuerwerk”, er flot arrangeret og lover, at jorden flyver væk, hvis bare du har den rigtige følelse. Lykken hældes ud som fyrværkeri over folk, som er forbundet med hinanden. “Ich will mit dir durch die Hölle gehen, damit wir den Himmel sehen” (Jeg vil gå med dig gennem helvede, så vi kan se himlen) derefter står der i titlen “Ich will’s ehrlich und klar” (Jeg vil være ærlig og klar) og viser sin vilje til, at udholde en masse og ikke bakke ud. At Helene Fischer kan sætte sig ind i et menneske, viser sangen “Ein kleines glück”, i den ønsker hun, at se verden med andres øjne og at sætte ord på.

Det nye album “Farbenspiel” fra Helene Fischer byder på følsomme ballader – sædvanligvis med klaverakkompagnement – titler om sladder, alt som gør schlager hjertet glad og burde finde sin retmæssige plads på alle musikbiblioteker.

Helene-Fischer-Farbenspiel

Kilde: Schlagerportal.com

Det skal du læse