Cathrin Geissler „ICH“

“Ich” et debut album med en ærlig titel, og heri indgår en del mod. Den attraktive Hamburgerinde Cathrin Geissler har det og meget mere. Hun har mange talenter, en fortryllende stemme, og den rigtige følelse for schlager, der passer til hende.

Omdrejningspunktet i de 12 sange om den skønneste ting i verden, kærlighed, elsket er at være i “Wolke sieben” ( syvende himmel) og svæve, når det gengældes. Kærlighed giver en et brændende ønske, men når den man elsker ikke er der, så er kærlighed yderst smertefuld, når det kommer til en ende. Så mange komplekse facetter er kærlighed, så bredt lyder det fra Cathrin Geisslers Album “Ich”.

Fra sjælefulde ballader til hymner, fra personlige kærlighedssange til iørefaldende popsang – Den 26 årige kan det hele, og trækker på en bred vifte af musikalsk erfaring.

Allerede som 7 årig stod det “all round” talent på scenen for første gang. Siden da har Cathrin Geissler haft succes i mange genre, hun var med hendes teenage popband Banaroo nomineret 2 gange til en ECHO og erobrede hitlisterne, har charmeret mange publikumer i rollen som musikals sangerinde – og nu præsentere hun sit første solo album som schlagersangerinde. Med succes producent Helmuth Rüssmann og berømte komponister som Wolfgang Petry, Carsten Wegener og Markus Klemmer har været ved hendes side for at ramme schlager verden 100 procent.

Liebe ist immer wieder neu (Kærlighed er altid ny)” synger den blonde drømmepige, og det gælder også for de 12 schlagere på hendes debut album. Ikke to sange er ens: “Er kommt wieder her (Han kommer igen)” udvikler sig til en pop hymne, det er en god ørehænger, “Liebe ist immer wie ein Wunder (kærlighed er altid et mirakel)” med sin markante klaver melodi. Meget moderne, næsten minimalistisk kommer derfor sangen “Mein herz (mir hjerte)”, “Warum ich (hvorfor mig)”  præsenterer Cathrin Geissler ganske sårbar og næsten “Nøgen”. Den sidste titel på hendes album “Ich will” er en romantisk ballade, endnu engang viser fuldblods sangerinde hvor meget følelse der er i hende.

Ønsker man at se den musikalske sangerinde live i en musical, er der her et tip. For fra 6-9-2013 til 31-12-13 og igen til februar 2014 er Cathrin i musikalen “Hüttenzauber” i Hamburg Delphi showpalast at se. I rollen som den kærlighed hun præsentere i sine sange, herunder et hit fra hendes debut album “Er kommt wieder her”.

“Ich” – Det er 12 skønne sange, der beskriver kærlighed. Det er kærlighed i alle nuancer. Det er et soloalbum fra en fascinerende kunstnerinde med en skøn stemme.

“Ich” Er en erklæring fra en følelsesmæssige kvinde med udstråling: Cathrin Geissler.

Cathrin-Geissler-ICH

Das Album „Ich“ erscheint am 30.08.2013 im Handel.

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse