Cathrin Geissler – Et lysende talent i schlagerverdenen

De fleste af os kender det: Det kilder i maven, hjertet slår højere, verden er pludselig lyserød. Når man mærker dette, ved man godt, hvad årsagen er: Det er kærlighed!

Længslen efter denne fantastiske prikkende følelse skinner igennem hos Cathrin Geissler på hendes aktuelle single “Zeig mir wie die Liebe ist” (“Vis mig, hvor kærligheden er”).

“Jeg vil indånde kærligheden, så jeg aldrig glemmer den” synger den smukke sangerinde, og hun beviser med denne sang, at hun bestrider schlagergenren 100%.

I en alder af bare syv år stod dette allround-talent for første gang på en scene, og siden har Cathrin Geissler med held afprøvet sig selv i flere forskellige musikalske genrer og sammenhænge.

I 2005 tog hun med sit popband “Banaroo” to Echo-nomineringer hjem og erobrede samtidig  hitlisterne. Der blev langet 200.000 eksemplarer af albummet “Banaroo’s World” over diskene.

I Hamburg Delphi Showpalast har Cathrin Geissler gennem de sidste år forført sit publikum som musicalsangerinde. Hun har optrådt i flere forskellige roller, blandt andet i musicalerne “Happy Hippies In Space”, “Mandy in love” og “Sonne, Strand und Mehr”, hvor hun oven i købet havde hovedrollen. I øjeblikket kan man se hende i musicalen “Hüttenzauber”

I august 2013 præsenterede denne dejlige, blonde sangerinde sit første solo-album “Ich”, hvor det gennemgående tema er kærlighed, og dermed er hun med succes trådt ind på schlagerscenen. Med producer Helmuth Rüssmann og med så anerkendte komponister som Wolfgang Petry, Carsten Wegener og Markus Klemmer er hun i gode hænder.

Cathrin-Geissler-1

“Zeig mir die Liebe” er en af disse fantastisk dejlige sange, der formår at forene schlagerelementerne med poplyd . På den måde går “Zeig mir die Liebe” ikke kun ind og vækker følelser i hjertet, men man får også lyst til at danse til den. Den iørefaldende melodi, overfloden af følelser, oprigtigheden og ægtheden, hvormed hun fortolker sangen, gør Cathrin Geisslers aktuelle single til en kærlighedssang i høj klasse.

Singlen “Zeig mir wie die Liebe ist” udkommer d. 17. Januar digitalt på iTunes Amazon eller Musicload

[box_download]Kan købes som downloades via iTunes her: Zeig mir wie die Liebe ist[/box_download]

[box_download]Kan købes som downloads via Amazon her: Zeig mir wie die Liebe ist[/box_download]

[box_info]Kilde: Telamo.de[/box_info]

RELATEREDE ARTIKLER