Caterina Valente: Gåden om hendes døde bror

Foto: Caterina Valente – Fotograaf : Kroon, Ron / Anefo

Kun et par måneder til, før Caterina Valente kan fejrer sin 90-års fødselsdag. Hun ser tilbage på et liv, der er kronet med så stor succes som næppe noget andet. Og alligevel er der denne mørke plet i hendes biografi, som hun mest af alt gerne vil glemme: Familiedramaet om hendes bror Pietro († 87).

Tidligere, i sin ungdom, fik Caterina og Pietro det virkelig godt. Men på et tidspunkt må dette intime bånd være knækket. Mens Valente nød sin pension ved Luganosøen, kæmpede Pietro og hans kone Helma for deres eksistens i et socialt hjem i München.

Helma tog to rengøringsjob for at forbedre økonomien. Pietro følte sig dårlig efter en mislykket operation. Han var svag og udviklede senere demens. “Min mand havde smerter, spiste ikke noget mere” sagde Helma engang. Men lidt hjælp kom fra hans berømte søster.

Der var intet besøg på Pietros 85-årsdag. ”Hun var ikke der, men hun skrev et kort” afslørede Helma Valente på det tidspunkt. Selv da Pietro døde i 2011, kom Caterina ikke til begravelsen.

Familiedramaet sluttede dog ikke med Pietro’s død. Selv i dag ser det ud til at der køre en grim sag i Valente-familien og vil sandsynligvis fortsætte i den næste generation.

Som NEUE POST nævner Pietros datter Claudia, Caterina Valentes niece, reagerer hun koldt. Hun vil ikke tale om sin berømte tante. Fordi hun ikke har et godt ord at sige om hende?

Fordi hun er for skuffet over hende? ”Jeg vil slet ikke kommentere det” siger hun. Den iskolde stilhed vil aldrig blive brudt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse