Carmen Nebel Show d. 20 Maj 2017 i Velodrom, Berlin

Lørdag aften var der Carmen Nebel Show i Velodrom, Berlin med bla.,to superstjerner, Andrea Berg og Helene Fischer. Der var ulideligt varmt i Berlin, og man sad bare og svedte stille og roligt. Selv kunstnerne kunne man se svedte helt enormt. Andrea Berg opførte et portpouri af hendes velkendte numre, og Helene Fischer kom med 3 nye sange fra hendes helt nye Album – “Helene Fischer”.

 

 

 

 

 

Helenes stil har ændret sig en del, hvor hun nu også forsøger sig i at få fat i det unge publikum med genre som: Country, pop og schlager ballader. De optrædende denne aften var: Maite Kelly, Sascha Grammel, Andreas Gabalier, Vanessa Mai, Thomas Anders, Michelle, D.J.Ötzi, Andrea Berg, Francine Jordi, Karel Gott og Helene Fischer.

 

 

 

 

 

Stemningen hos de 18oo tilskuer der var mødt op denne aften var helt i top. Man fornemmede straks hvem der var publikums yngling. En af de indslag som jeg synes var rimelig spændende, var da Kamera holdet fra “Carmen Nebel” pludselig befandt sig inde hos en familie, hvor datteren på 16 år ikke anede noget som helst. Faderen og moderen havde aftalt med ZDF at det kunne selvfølgelig være sjovt, så de havde plantet et kamera i loftet og i bunden af en vandkande.

 

 

 

 

 

Hele historien gik egentlig ud på at datter så gerne ville have været til koncert med Sascha Grammel , da hun er kæmpe fan af ham, men der var udsolgt til hans bugtaler shows på meget kort tid. Hun fik her ved showet dog en billet af Sascha. Et par af kunstnerne vovede sig sågar op blandt publikum i forbindelse med deres sang. Det var D.J.Ötzi og Andrea Berg.

 

 

 

 

 

Selve Teamet bagved ZDF virkede meget professionel. Der var orden på sagerne. Tre scener skulle hele tiden gøres klar af forskellige Teams, og det gik faktisk upåklageligt. Der var heller ikke denne gang de lange opslidende samtaler imellem CN og kunstnerne, korte præcise oplysninger. Et flot show som altid med masser af god stemning. Et show der skal ses live. Tyskschlager er på pletten til næste Carmen Nebel koncert.

 

 

 

 

Det skal du læse