Calimeros: Hitliste succes ahoi

Schweiz er kendt for sine bjerge, chokolade og deres Schlager stjerner. En Schlager gruppe, der er tysktalende kan fejre succes, det er Calimeros. De præsenterede d. 1 juli deres nye album “Schiff ahoi”. Den mest succesfulde Schlager gruppe i Schweiz kan nu se frem til en endnu en milepæl i deres karriere: Albummet ligger i Østrig og Schweiz på 1. pladsen af albumhitlisten og ligger på 2. pladsen i Tyskland.

Kilde: Telamo.de
Kilde: Telamo.de

Hitliste ahoi!

På den Schweiziske album hitliste gik Calimeros direkt ind på 1. pladsen og skubbede de internationale succesrige Red Hot Chillipeppers væk fra toppen. Også i Østrig vandt Calimeros sejren og ligger på 1. pladsen. I Tyskland rakte det kun til en 2. plads. På 1. pladsen ligger Hip Hop gruppen 275ers med deres nye album “Mikrokosmo”. Hidtil har det ikke lykkes Calimeros med deres albums i Tyskland at komme i toppen på hitlisten.

Kilde: Telamo.de
Kilde: Telamo.de

Det nye album fra det Schweiziske band er påvirket af en maritim stemning. Frontsanger og sangskriver i Calimeros band Roland Eberhart siger om det nye album: “Glæde, lægge hverdagens bekymringer lidt væk og drøm med vores musik. Vi har alle vores sorger og musikken hjælper ofte med at, bringe lidt sol ind i den grå himmel”. I år står de tre mænd fra Schweiz med deres nye album i mange byer på scenen, for at begejstre sine fans. Fra september 2016 er Schlager trioen at opleve live f.eks. ved “Schlager Hitparade 2016/2017”. 70 datoer af “Schlager Hitparade” er præsenteret af Deutschen Musik Fernsehen.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER