Ca. 20 millioner til Roland Kaiser

Godt, at jeg ikke sagde nej” – Maite Kelly ramte lige i plet. For tre år siden skrev hun en sang til Roland Kaiser. Så spurgte hun, om hun ikke skulle synge sangen med ham. Hvad der kom ud af det, ved næsten alle Schlager fans: “Warum hast du nicht nein gesagt“. Sangen er ikke kun den første duet fra Maite Kelly og Roland Kaiser, men også det mest succesrige Kaiser hits overhovedet. Alene på Youtube har sangen fået over 20 millioner kliks og ikke kun det….

Kilde: Kaiser-Mania.de

Maite og Roland: Drømmeduo i Schlager branchen

Dermed slutter “Warum hast du nicht nein gesagt” sange sig til en række af hits som “Ein Stern (der deinen Namen trägt)” og “Atemlos” som en af de succesrigeste schlager gennem tiden. Og hypen omkring sangen er ikke faldet. Fans fejre titlen lige som den første dag den udkom, der lyttes stadig gerne til den. Hvorfor er det sådanne? Bortset fra at sange er iørefaldende, gør konstellationen af duetten en hel del. Fordi Maite Kelly og Roland Kaiser tæller blandt de populæreste musikere i Tyskland. Og begge kan se tilbage på deres liv med en utrolig karriere. Roland Kaiser med numre som “Santa Maria” og “Sieben Fässer Wein”. Maite Kelly kan se tilbage på især 90erne med Kelly Family. De begge er succesfulde mennesker, der altid bringer noget med sig.

Jordnær trods mega succes

Men med alle de laurbær, har de ikke ladet sig hvile på dem, men fået sig en høj flyvning. Begge er så populære, fordi de altid naturlige og autentiske. De lader sig ikke bøje for musikbranchen og det ved deres Fans. Roland Kaiser siger altid gerne i interview at han ikke er en “Stjerne”, men blot Roland Kaiser.

Den rigtige kemi

Begge musikere ved det er indlysende, ikke kun på scenen. Man mærker det ikke kun i sangen “Warum hast du nicht nein gesagt”, at kemien mellem Maite Kelly og Roland Kaiser er den rigtige, men også væk fra scenen. Ved fælles optrædener nyde de bare øjeblikket, er som gamle venner, som endelig får lov at mødes. Denne ægthed og sjov fra scenen gives videre til publikum og gør sangen til noget ganske særligt. Sangen blev ikke lavet fordi den skulle gøres berømt, men fordi de havde lyst til at arbejde sammen.

Ikke underligt at “Warum hast du nicht nein gesagt” har fået talrige priser, men også er blevet så stor en succes på Youtube.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER