„BUM! Berge und Musik“: Musik-Festivalen i hjertet af Hohen Tauern

Med Die Draufgänger, Melissa Naschenweng, Bibi Boom og Hannah! Folkemusik af høj karakter vil igen være at finde i år fra d. 8 til 14 juni 2019 i Gasteinetal, ved “BUM! Berge Und Musik” for at præsentere fans for noget ekstraordinært.

I 7 år har denne succes inspireret unge og gamle med en kombination af musik og vandren. Den dybe passion for musik og forholdet mellem to mænd til naturen, gør “BUM! Berge Und Musik! så specielt. Jürgen Göttlich, hans egenskab som fuldblods musiker, lige som Robert Frankhauser, har siden barndommen været forbundet med bjergene i hans region, organisere og lever for denne festival. En rejse med mange højdepunkter og den skønnesten plads at nyde.

Foruden bandet “Die Draufgänger”, som blandt andet er kendt for deres unikke coverversion af “Die Hektar hat”, vil også Melissa Naschenweng, Bibi Boom og Hannah være blandt stjerneaften Torsdag d. 13 juni og give live musik.

Det fine program starter tidligere, lørdag d. 8 juni åbner “Die Gasteiner” “BUM!” festivals ugen kl. 19 i Dorfgastein. Dybe rødder og den nationale anerkendelser gør disse kunstner til de logiske valg til velkomst hilsen. Følgende søndag d. 9 juni, ligesom Onsdag d. 12 starter en musikalsk vandring, men med en innovativ shuttle tjeneste, for at give alle en mulighed for at være en del af det. Alt i alt et genialt koncept, med en musikalsk baggrundsmusik med et drømmeagtig panorama Gasteins.

“Hele dalen har de sidste 7 år været i musikfeber. Vi har holdt længe og blevet et brand i Gastein”, fortæller arrangør Robert Frankhauser. Det unikke ved denne begivenhed ser han sparringen af fælles steder og pladser, som efter en behagelige aktivitet i bjergene sætter nydelsen af musikken i forgrunden.

D. 10 juni forvandles Alpen Arena i Bad Hofgastein denne sædvanlige uge med start kl. 10 med bandet “Die Dorfer”

Alpe Arenaen i Bad Hofgastein forvandles d. 10 juni i en almindelige uge kl. 10 med en morgen drik af særlig art. Fra traditionel øl tapping til et rigt gourmetbuffet, som ikke efterlader nogle ønsker, gæsterne kan nyde en social start denne pinsemorgen. Tonerne denne formiddag vil også komme fra arrangør Jürgen Göttlich som vil sørge for god atmosfære og stemning med akkordeon, guitar og bandkollega.

“BUM” – En begivenhed, hvor kun rejsen skal planlægges, før ren lyst og enorm livsglæde er i midtpunkt. Find billetter her

Kilde: Stadlpost.at

 

 

Det skal du læse