Bryllup i en alder af 91 år

En rørende nyhed gør verden rundt og får romantiske hjerter til at slå hurtigere: Schlagerstjernen Freddy Quinn, der er kendt for hittet “Junge, komm bald wieder”, planlægger tilsyneladende et bryllup i den stolte alder af 91 år.

Ifølge kilder i hans nærhed har den Østrig fødte mand fundet lykken med sin partner Rosi (64). En intim og dyb kærlighed, som skal krones med et samtykke. “Freddy og Rosi lever lykkeligt sammen, er ét hjerte og én sjæl”, fortæller personer der er tætte på parret. Ved sin Rosi’s side blomstrer Freddy op, føler så mange sommerfugle i maven og føler sig som en forelsket teenager. “Med sin nuværende livsglæde og sin humoristiske sans vil Freddy helt sikkert nå at blive 100 år”, er hans nærmeste venner overbevist om.

I slutningen af sidste år var han i en meget dårlig forfatning: Hjertetfejl – hospital! Men Freddy kom sig også over det, han har en ungdomsfontæne – kaldet Rosi. Et tæt, tillidsfuldt venskab udviklede sig til sidst til kærlighed. Fordi Rosi altid har været der for sin Freddy i de sidste par år. For eksempel da hans store kærlighed og manager Lilli Blessmann (død i 2008) gik bort, trøstede Rosi musikeren over dette svære tab. Hun forlod ikke hans side i dette mørke øjeblik.

Skal Freddy Quinn giftes på et skib?

Nu ønsker de også at besegle deres følelser for hinanden. Om Freddy Quinn, den “evige sømand”, måske endda vil gifte sig på et skib, er endnu uvist. Kunstneren lever nu et meget tilbagetrukket liv og undgår offentligheden for at kunne nyde sit samliv med Rosi. Men det vigtigste er, at han klarer sig glimrende og er lykkelig selv på 91 år takket være sin elskede. Flere detaljer om bryllupsceremonien er endnu ikke kendt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse