Brunner & Stelzer på verdens frelser mission

“Vi behøver ikke at se ud over grænserne, for at se at mennesker, behøver hjælp”, sådanne lyder indledningen til musikvideoen fra den aktuelle single fra Brunner & Stelzer. Fra den betydningsfulde titel “Arche Noah” lyder sangen, der er på det nye album “Alles geht”. Er stykket af skrevet fra biblen?

BRUNNER1
Kilde: brunner-stelzer.com

Historien om Noahs ark er en de mest bekendte fortællinger. En stor oversvømmelse vil komme, uden videre beslutter Noah, at bygge en ark, og redde hans familie og dyrene. Hans mission lykkes. Titlen fra Chrly Brunner og Simone Stelzer, synes verden at stå over for en lignende situation. Kan denne overvindes?

“Vi tager alle med”

“Vi tager alle med”, lover de to sangere! musikalsk synes dette at være sandt: Melodien er iørefaldende og ønsker at redde verden, det har ikke skadet nogen. Om de også fysisk kan tage alle med, synes dog tvivlsomt: I musikvideoen har duoen kun en Oldtimer bus til rådighed, begrænset siddepladser og risikoen for bil senilitet eksisterer.

Kilde: brunner-stelzer.com
Kilde: brunner-stelzer.com

“Vi er alle de samme”

Men hvad tæller, det er tanken. “Vi er alle ens”, slår Charly og Simone fast. I deres tager de alle med, dem der står i siden og signalere eller kommer løbende med balloner. Altid i midten er den venlige smilende Simone Stelzer og den faste stemme Charly Brunner. I denne bus føler man sig sikker.

I mange år har Charly Brunner følt sig sikre i sin brors Jogl hænder. I 2012 brød brøderne. Jogl fandt sin musikalske lykke som solosanger. Charly Brunner har siden været en duo med Simone Stelzer. I 2013 udkom de med “Das kleine grosse Leben” deres første album sammen.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse