Britta & Dirk “Tanz mit mir”

Britta og Dirk er et rigtig drømme par i livet , og er i studiet og på scene en fremragende figur. Nu vil de som schlager drømme par Britta og Dirk, erobre Tyskland og synge sig ind i hjerterne på fans. Med “Tanz mit mir” lykkes det at producerer en top klasse melodi, samtidig er det en kærlighedserklæring til sin partner. I går, i dag og for altid og om muligt i næste liv, vil de begge danse til daggry og opleve magien i denne aften, en lykkelig sang, som gør det sjovt.

Britta og Dirk er ikke nybegyndere. Offentligt arbejder de begge inden for den kunstneriske verden. Dirk Ostermann startede i 2000 med en respekteret karriere som medlem af party bandet “Die Zipfelbuben”. Begge har arbejdet hver for sig som skuespiller i diverse film og serier. Fra starten var de Britta og Dirk, men siden hen blev de partner, den største kærlighed er musikken. Efter en uge sammen var de i studiet og indspille sange.

Den 5-5-2005 blev de forlovet og gift den 7-7-2007 foran en million seer live i udsendelse af Florian Silbereisen i ARD. Der optrådte de med sangen “Wenn du mich liebst – sag einfach ja” sangen blev en succes og blev placeret på top ti radio hitlisten. Nu ønsker de begge at tage deres karriere til nye højder og det vil lykkes det sympatiske par, det kan der ikke være tvivl om.

Britta-og-Dirk

Link: Schlagerportal.com

 

Det skal du læse