BRENNER udgiver deres nye album “Rockschlager”, og er gæst hos Florian Silbereisen

Foto: Brenner Pressebilder

BRENNERs andet album “ROCKSCHLAGER” udkommer denne fredag ​​i samarbejde med Unikat-mærket! Singlen “Dann geh doch” kan høres på forhånd, og nu følger det komplette nye værk af Berlin-bandet omkring den karismatiske sanger Martin Goldenbaum. Det næste højdepunkt er i aften, hvor BRENNER er gæster på “Schlagerstrandparty” på Das Erste og fejrer fødselsdagen for værten Florian Silbereisen! BRENNER præsentere singlen “Dann geh doch”, som tv -premiere for første gang på tysk fjernsyn. Det starter klokken 20.15!

Det nye album “ROCKSCHLAGER” er en hyldest til en genre, der er blevet fejret i årtier. En strålende rejse gennem schlagerhistorien – fra begyndelsen af ​​halvfjerdserne og frem til i dag. “Dreh auf bis Anschlag, volles Brett, da geht noch was, der Sound ist fett!” Sang BRENNER allerede på deres debut, opkaldt efter bandet, der straks placerede sig i top 30 på de officielle albumlister. Og det gælder stadig!. Bassist Volker Schlag, guitarist Marc Beierstedt, trommeslager Mario Enrico Oliva samt sanger og guitarist Martin Goldenbaum leverer os et komplet album af ROCKSCHLAGER. Et rigtig godt humør album med en konsekvent positiv holdning til livet.

BRENNER-versionerne er alle sammen festvenlige og er undertiden præget af fantastiske guitarsoloer-og bandet møder originalerne i øjenhøjde. Schlager-rock som aldrig før! Schlager så intens som aldrig før! Sidst men ikke mindst skal den krystalklare, godt accentuerede og alligevel kraftfulde lyd nævnes.

Hardy Krech og hans team fra Elephant Music, der fejrer succeser med blandt andre Santiano, Kelly -familien og Beyond The Black, har taget BRENNER under deres vinger og takket dem med en moderne, bevægende og rig produktion. Nu vokser det, der hører sammen.

“ROCKSCHLAGER” er tilgængelig fra i dag. BRENNER er gæster ved “Schlagerstrandparty” til Florian Silbereisens fødselsdag” den 14. august. kl. 20:15. på Ersten

RELATEREDE ARTIKLER