Bonitaz: Med “Hallo” direkte på 1ste pladsen!

Azurblåt hav, uendelige sandstrande og palmer, der strækker sig ind i den skyfrie himmel – Hvem ønsker ikke en lille pause fra den hektiske hverdag fra tid til anden? Bonitaz tager lyttere med deres unikke blanding af dansebar schlager og varmblodet Latino-pop til de smukkeste drømmedestinationer i verden. Fra nu af giver den uimodståelige duo et frisk pust i den tyske musikscene!

Deres medrivende lyd får dig til at drømme dig langt væk, nå en uendelig vidde og opdage hele verden. Den tyske nye duo Bonitaz kombinerer varme latino-rytmer med iørefaldende Schlager-melodier og tyske tekster – en blanding så fuld af eksotiske sommerviberationer, at de to sangere og kunstnere skaber en helt ny genre:

Latin-pop! Bonitazen byder schlagerverden velkommen med et stort “Hello”. Duoen synger i sangen om længslen efter det specielle hjerte-menneske og den udløste følelse af at have endelig fundet personen. Titlen er blevet produceret og komponeret af JMC Music. Producenterne Andreas John og Erik Macholl, som også er kendt for at producere debutalbummet til “The Baseballs”, samarbejdede tæt med Bonitaz og ønsker at skabe glæde og håb fra duoen med titlen “Hello”.

Bag navnet Bonitaz står de to bedste veninder Felicitas og Lea, der har lavet musik sammen siden 2019. To spændende modsætninger, der bogstaveligt talt tiltrækker hinanden: Den 27-årige Leah fik tidligt få sin første musikalske oplevelse på sin fars Kreuzberg Jazz Salon og repræsenterer den brændende del af duoen. Den 27-årige Feli har allerede sunget lidenskabeligt som en lille pige; Siden 2019 sikrer den seje blondine med sin pige og åbne natur den perfekte balance med Bonitaz. Sammen lever begge deres lidenskab for tyske hits med deres unge, moderne lyd!

14. september 2019 ændrede livet sig for Felicitas og Lea: Uden at vide det på forhånd havde de to deres første live optræden på tysk tv i showet “Willkommen bei Carmen Nebel” den dag. Feli, der har sunget i baggrunden i et par år, blev selv præsenteret for tv-seere af programleder Carmen Nebel efter hendes optræden som sanger for Ross Antony. Hun var intetanende og fortalte om sin rigtige kærlighed: Lea og Bonitaz.

Lea, helt uvidende om sig selv, sad i publikum og blev også bedt om at optræde på scenen. Så Bonitazen kom på under velgørenhedsgallaen, så de kunne præsentere deres single “Hello” for første gang live på tv. Responsen var enorm: Titlen var dagen efter på Amazon OG Google Play Musik-hit nummer 1 som “dagens klatrer”. Derudover var “Hello” kun kort efter showet på iTunes på nummer 2 i hitområdet og på nummer 84 samlet. En bemærkelsesværdig præstation. Tillykke!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse