Böhmermanns schlagerafsløring – er entertaineren bare en marionetdukke?

Foto: RTL / Ralf Juergens

Jan Böhmermann har nu gjort det igen, for han gør grin med en hel branche. Denne gang er det superstjernen Florian Silbereisen der er i fokus. Kigger vi nærmere på spillet, minder Böhmermann-parodien lidt om Switch Reloaded.

Böhmermann tager endnu en gang kritikken til det yderste! Florian Silbereisen er en drømmeskibskaptajn og er i øjeblikket også på “Deutschland sucht den Superstar” som den i mellemtiden utænkelige overjury med en kontinuerlig indsats. Med alle sine præstationer opfører Silbereisen sig som en marionet, skabt og instrueret af sin manager Jürgens.

Det fortsætter med stjerner som Thomas Anders, Ben Zucker, Andy Borg, DJ Ötzi og Co., der rejser rundt i hele Tyskland på turné – alle disse optrædener forgylder de populære Silbereisen-shows!

Liveshowene er spektakulære.

Nu skubbede Jan Böhmermann igen kritikken til toppen af ​​Mount Everest: I sit studie i Ehrenfeld optrådte Böhmermann som “Jürgen Michaels”. At genkende: En Florian Silbereisen-parodi med en føntørret frisure og kunstige tatoveringer på armen. Kan du se intentionen bag det?

Målrettede hentydninger til schlager-storheder som Helene Fischer m.fl.

Sangen “Micha (was hast du mir nur angetan)”, som han skabte – består udelukkende af hentydninger til schlagerstjerner som Helene Fischer, Wolfgang Petry osv. “Mein Herz, das schmerzt und du verdienst daran…” En engangsoptræden? Overhovedet ikke!

Cd’en til hans sang er tilgængelig overalt. Singlen af ​​Jürgen Michaels er også tilgængelig til download på Spotify, Apple Music & Co.! Udbredelsen er viral…

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse