“Børnene kan godt genkende mig”

Som en kendt berømthed og superstjerne kan du ikke bare gå på indkøb, i biografen eller i indkøbscentret som normalt. Fordi folk lurer overalt og ønsker at genkende dig, få autografer og billeder. Et problem, som Helene Fischer kan fortælle dig en ting eller to om. Ikke desto mindre siger hun, at det er bedst at blande sig blandt folk. Når en datters mor gør det, har hun et par optiske tricks til at undgå at blive genkendt med det samme …

Hun undgår unødvendigt tilbehør

Da Helene gik gennem centrum af München med sin barnevogn i slutningen af maj, vakte det et sandt mediekaos. Det var første gang siden fødslen af sin datter i slutningen af sidste år, at Helene Fischer præsenterede sig sammen med sit barn.

Havde hun tænkt det igennem? Ja, afslørede hun i tv-programmet “Willkommen Österreich mit Stermann & Grissemann”: “Det er også sådan et fænomen, hvad man tror. Det bedste, du kan gøre, er at blande dig normalt blandt folk. Jeg ser ikke ud, som jeg gør nu. Du sminker jo dig selv på en helt anden måde.” Men hvad mener hun med at “sminke dig selv helt anderledes”? Det er simpelt: hun undgår prangende make-up!

Helene Fischer: “Børn genkender mig godt”.

Så er det ikke de voksne, der kigger efter hende og opdager hende, men derimod børnene: “Sjovt nok genkender børn mig godt … Men de fleste af dem, der ser mig nu med make-up på og så uden, er lidt irriterede.” Det er ikke så underligt, for på scenen handler det også om at skille sig ud.

Derfor kan Helene Fischer også godt lide at bære et dyrt look til sine forestillinger, som bliver i hukommelsen. Privat foretrækker hun dog at være diskret og siger først og fremmest med hensyn til den lidet flatterende sandhed: “Jeg ser helt sikkert yngre ud, bare anderledes.”

Hun gjorde det også endnu en gang klart, at hun også bare er en person, der kan lide at være helt nede på jorden: “Det er så meget mere behageligt og smukt at leve. Og jeg har ærligt talt ikke noget, der gør, at jeg skiller mig ud. Jeg elsker stadig det arbejde, jeg udfører. Og når jeg forlader scenen, er jeg ligesom jer alle sammen.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse